Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Luxe stad en Bush avontuur in Zuid-Afrika

Tijdens deze luxe 6-daagse maatwerk reis in Zuid-Afrika bezoekt u Kaapstad het malariavrije Kwandwe Private Game Reserve. U begint uw reis in Kaapstad, de ultieme stad om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen! Verken het kosmopolitische Kaapstad met zijn rijke cultuur en zijn prachtige landschappen. Hierna vliegt u naar Port Elizabeth naar de ongerepte Oostkaap waar u het malariavrije Kwandwe Private Game Reserve bezoekt. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor uw luxe stad en Bush avontuur in Zuid-Afrika.

Kwandwe Ecca Lodge ruimte en privacy

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting reisprogramma

Uitgebreid reisprogramma

Dag 1 - 3
Kaapstad

Bij aankomst op Internationale vliegveld van Kaapstad wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner. Vanaf hier wordt u naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten gebracht. U verblijft in The Twelve Apostles Hotel and Spa. De lodge ligt op de meest schilderachtige route van Kaapstad, tussen de Atlantische Oceaan, het Tafelberg National Park en de bergketen; de Twaalf Apostelen. Hier geniet u van een prima service, royale gastvrijheid en heerlijke gerechten. Een verblijf hier is een adembenemende ervaring.

Twelve Apostles Hotel Kaapstad

Deze dagen verkent u Kaapstad en de indrukwekkende omgeving. De levendige stad heeft zoveel te bieden, waaronder mooi landschap, lekker eten en uitstekende wijnen. Er zijn veel optionele dagtochten en avonturen waar u aan kunt deelnemen; zoals een rondleiding door de stad of naar de iconische Tafelberg van Kaapstad.

Accommodatie: The Twelve Apostles Hotel and Spa, logies en ontbijt

Wandelen bij de Twaalf Apostelen in Kaapstad

Dag 4 - 6
Kwandwe Private Game Reserve

Vandaag wordt u naar het vliegveld van Kaapstad gebracht. Vanaf hier vliegt u naar Port Elizabeth aan de oost kant van de Kaap. Hier wordt u opgewacht en naar uw accommodatie in Kwandwe Private Game Reserve gebracht. U verblijft hier de komende 3 nachten in de Kwandwe Ecca Lodge.

Kwandwe Ecca Lodge zwembad met uitzicht

Iets ten noorden van Grahamstown in het Kwandwe Private Game Reserve ligt de chique, luxueuze Ecca lodge met zijn familievriendelijke en ontspannen sfeer. De lodge is stijlvol en intiem ingericht en wordt omringd door de natuur met adembenemende uitzichten over een Acacia, Aloe en Spekbomen vallei. De lodge bestaat slechts uit zes individueel ingerichte suites. 

Cheetah op vlaktes Kwandwe Private Game Reserve (@Phill Tomfoolery)

Deze dagen verblijft u in het Kwandwe Private Game Reserve waar u dagelijks twee game drives maakt en geniet van het wildlife. Naast game drives kunt u ook wandel safari’s maken om op een geheel bijzondere manier kennis te maken met de kwetsbaarheid van het Afrikaanse eco-systeem.U bepaalt zelf in overleg met het management het tempo van de dag en de activiteiten die u wilt ondernemen.

Accommodatie: Kwandwe Ecca Lodge, volpension

Dansende leeuwen in Kwandwe Private Game Reserve (@Phill Tomfoolery)

Dag 7
Port Elizabeth

Na het ontbijt wordt u naar het vliegveld van Port Elizabeth gebracht voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis of aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor een offerte voor deze bijzondere luxe stad en Bush avontuur reis in Zuid-Afrika.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen zoals beschrevenAlle entreegelden voor de parken
 • Alle 'shared' game drives activiteiten

Exclusief:

 • Fooien
 • Alle Binnenlandse vluchten
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...