Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Wilde bloemen rondreis west Kaap Zuid-Afrika

Deze bijzondere 8-daagse maatwerk rondreis in de west Kaap van Zuid-Afrika is een geweldig avontuur om een buitengewoon spektakel van de natuur te zien. Bezoek Kaapstad, West Coast National Park, de Olifantsrivier Wijnroute en Ramskop Natuurreservaat. In de Zuid-Afrikaanse lente (augustus en september) verandert de west Kaap in een tapijt van wilde bloemen. Het anders zo dorre landschap transformeert tot een onvergetelijk schouwspel van kleur en schoonheid. Geniet van de warme gastvrijheid en van een wijnproeverij langs de Olifantsrivier wijnroute. Vraag een gratis offerte op maat aan voor deze Wilde bloemen rondreis west Kaap in Zuid-Afrika.

West Kaap velden met wilde bloemen

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting reisprogramma

Uitgebreid reisprogramma

Dag 1
Kaapstad

Bij aankomst op Internationale vliegveld van Kaapstad wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner. Hierna volgt uw transfer naar uw onderkomen voor de eerste nacht. U verblijft hier in het Radisson Blu Hotel Waterfront. Het hotel heeft een panoramisch uitzicht op de Tafelberg, Robben Island en de Victoria & Alfred Waterfront. Het luxe Radisson Blu is het enige hotel in Kaapstad dat direct grenst aan Atlantische Oceaan. Het hotel is gunstig gelegen naast de Waterfront, de thuisbasis van fantastische boetiekwinkels en restaurantjes, en biedt prima voorzieningen in smaakvol ingerichte luxe kamers. Het Tobago Restaurant serveert smakelijke lokale en internationale gerechten in een smaakvolle moderne omgeving. De rest van de dag kunt u Kaapstad verkennen.

Accommodatie: Radisson Blu Hotel Waterfront, logies en ontbijt

Radisson Blu Hotel Waterfront Kaapstad Tobago's Restaurant

Dag 2 - 4
Vredendal

Vandaag begint uw reis naar de Kaapse westkust, een semi-droog gebied dat een ongelooflijke diversiteit aan planten heeft, waaronder het Cape Floral Kingdom en de succulente Karoo-scrub. U bezoekt het natuurreservaat Postberg, dat deel uitmaakt van het West Coast National Park in Langebaan. Dit speciale bloemen gebied is alleen open voor bezoekers gedurende het bloei seizoen, waardoor een ongestoorde bloei wordt gewaarborgd, vooral na goede regenval.U volgt een schilderachtige route langs de steden Moorreesburg en Picketberg naar Vredendal.

West Kaap wilde Wine Cups

Ontspan in het Melkboomsdrift Guest House, gelegen op een wijnboerderij aan de vruchtbare oevers van de Olifantsrivier.Op dag 3 gaat u, na een heerlijk ontbijt, naar Nieuwoudtville waar de wilde bloemen een buitengewoon tapijt vormen van veel kleuren zover het oog kan zien. Op de heldere zonnige dagen lijken de wilde bloemen uit alle hoeken en gaten te ontspringen. Hierna keert u terug naar uw accommodatie waar u geniet van de warme, vriendelijke gastvrijheid waar de West Coast om bekend is.

West Kaap leeuwen welpje in bloemenveld

Op dag 4 geniet u nogmaals van de unieke schoonheid van dit fascinerende gebied. Bekijk wilde bloemen, endemische succulenten en vogels in het Vredendal gebied. Geniet van een wijnproeverij in een van de bekende wijnkelders langs de Olifantsrivier Wijnroute.

Accommodatie: Melkboomsdrift Lodge, logies, ontbijt en diner

Melkboomsdrift Lodge West Kaap

Dag  5 - 8
Kaapstad

Op dag 5 bezoekt u na het ontbijt het Ramskop Natuurreservaat in Clanwilliam met zijn 250 verschillende soorten planten. U rijdt door de schilderachtige omgeving van Citrusdal en arriveert in de late namiddag in Kaapstad. U verblijft hier in het Bay Hotel. Het hotel biedt een perfecte mix van elegantie en luxe comfort. U kunt genieten van het prachtige uitzicht op de Atlantische Oceaan en het majestueuze Lions Head. U kunt een bezoek brengen aan de Tafelberg en een City Tour door Kaapstad maken. Ook kunt u een dagtocht naar Cape Peninsula, waar u Hout Bay kunt bezoeken, Chapman's Peak (indien geopend) en het Cape Point Nature Reserve.

Accommodatie: The Bay Hotel, logies en ontbijt

The Bay Hotel Beach Club (@Village n Life)

Op dag 8 rijdt u naar het vliegveld van Kaapstad. Hier sluit u aan op uw internationale vlucht naar huis of uw aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Prijsindicatie

Vraag een gratis offerte op maat aan voor deze Wilde bloemen rondreis west Kaap Zuid-Afrika.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen zoals beschreven
 • Excursie West Coast National Park
 • Wijnproeverij langs de Olifantsrivier Wijnroute
 • Excursie Ramskop Natuurreservaat

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...