Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

"Machtig mooi Malawi"

Telegraaf Reiskrant "Machtig mooi Malawi"

Karin Rus op safari in Liwonde National Park MalawiIn november 2013 maakten wij een rondreis door Malawi samen met de reisjournaliste Karin Rus. In de Telegraaf Reiskrant van 11 januari 2014 verscheen een artikel waarin Karin haar ervaringen in Malawi beschrijft.

Wilt u op vergelijkbare wijze het "warme hart van Afrika" beleven, dan is deze 8-daagse safari de reis die bij u past. Deze reis volgt de route zoals wij die in november 2013 ook hebben afgelegd. Tijdens de reis bezoekt u onder andere de hoogtepunten die Karin in haar artikel beschrijft en reist u met uw eigen safariauto en gids.

Klik hier voor de beschrijving van de safari>>

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...