Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

(W)onderwaterwereld

(W)onderwaterwereld Pemba Island TanzaniaOndergedompeld in het oceaanleven en zachtjes meedeinend op de golven tel je in deze bijzondere hotelkamer vissen in plaats van schapen om in slaap te vallen. De onderwaterkamer is onderdeel van een drijvende villa van The Manta Resort op het eiland Pemba, dicht bij de kust van Tanzania.

Met rondom glazen wanden heeft u dag en nacht een 360 graden uitzicht op de kleurrijke onderwaterwereld van de Indische Oceaan. Op zeeniveau bevinden zich een lounge en luxe badkamer. Een ladder leidt naar een zonneterras op het dak waar het heerlijk toeven is.

Neem contact met ons op als u uw safari wilt afsluiten op deze bijzondere locatie.

www.underwaterroom.com
Bron: KLM Flying Dutchman, 2/2014

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...