Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
 • Home
 • Blog
 • Mambulu! Safaris op Vakantiesalon 2015 Antwerp Expo

Mambulu! Safaris op Vakantiesalon 2015 Antwerp Expo

Mambulu! Safaris op Vakantiesalon 2014Van 22 januari tot en met 26 januari 2015 opent Antwerp Expo opnieuw de deuren voor het Vakantiesalon Vlaanderen. Ook dit jaar staan wij weer met onze eigen stand op de beurs. U treft ons in Hal 4, standummer 4213.

Wij hopen u te mogen verwelkomen om uw reisplannen voor 2015 (en verder) in alle rust te bespreken. Bestel uw vrijkaarten door het contact formulier* in te vullen. 

Dit jaar presenteren wij een primeur.

Tot ziens in Antwerpen

Tijdens de beurs presenteren wij een aantal interessante nieuwe safaris naar onder andere Tanzania, Zimbabwe en Botswana.

Primeur

In september 2015 organiseren wij een speciale safari naar Malawi en Zambia die persoonlijk wordt begeleid door Rob, de eigenaar van Mambulu! Safaris With A Difference. Kom naar onze stand en laat u uitgebreid informeren over deze unieke safari.

Vakantiesalon 22-25 januari 2015 Antwerp Expo

*max 2 kaarten per aanvraag en zolang de voorraad strekt.

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...