Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
 • Home
 • Blog
 • Windhoek nieuwste KLM-bestemming in Afrika

Windhoek nieuwste KLM-bestemming in Afrika

Windhoek nieuwste KLM-bestemming in AfrikaAMSTELVEEN - De Namibische hoofdstad Windhoek wordt per 30 oktober opgenomen in de dienstregeling van KLM. Dat heeft de maatschappij maandagmorgen aan Reismedia laten weten. KLM voegt Windhoek toe aan de bestaande route tussen Schiphol en Luanda in Angola. Er staan drie vluchten per week gepland, die uitgevoerd worden met een Airbus A330-200.

KLM-topman Pieter Elbers wijst erop dat de Afrikaanse uitbreiding volgt op intercontinentale expansie in Noord-Amerika en Azië. "Na dit jaar onze bestemmingen op het Noord-Amerikaanse continent te hebben uitgebreid met Salt Lake City en Miami, en naar Colombo (Sri Lanka) en Astana (Kazakhstan), hebben we nu ook een Afrikaanse KLM bestemming kunnen toevoegen aan deze reeks.

Dienstregeling op Windhoek

Volgens KLM wordt de dienstregeling naar Luanda aangepast om het mogelijk te maken binnen Afrika een vlucht heen en weer te maken naar Windhoek. De KL0575 vertrekt op dinsdag, vrijdag en zondag om 22.45 uur uit Amsterdam en komt de volgende dag aan in Luanda om 7.30 uur en vliegt dan om 8.45 uur door om in Windhoek om 12.15 uur aan te komen. De terugvlucht, KL0576, vertrekt op woensdag, zaterdag en maandag vanuit Windhoek om 17.40 uur en landt in Luanda om 19.15 uur. Vervolgens vertrekt het toestel in Luanda om 20.40 uur en arriveert de volgende dag om 5.20 uur in Amsterdam. Alle vertrek- en aankomsttijden zijn volgens de lokale tijd."

KLM-bestemmingen in Afrika

Windhoek is de twaalfde bestemming van KLM in Afrika. Samen met haar partners biedt de maatschappij 56 Afrikaanse bestemmingen aan. KLM voert met Windhoek inbegrepen wekelijks 55 vluchten per week naar het continent uit.

De overige bestemmingen van KLM in Afrika zijn Luanda (Angola), Johannesburg en Kaapstad (Zuid-Afrika), Nairobi (Kenia), Kilimanjaro en Dar es Salaam (Tanzania), Entebbe (Oeganda), Kigali (Rwanda), Lagos (Nigeria), Accra (Ghana) en Cairo (Egypte).

Toeristen

Namibië zal vermoedelijk veel toeristen aantrekken die afkomen op het natuurschoon van het land. Trekpleisters zijn de zandduinen aan de Atlantische kust, de Namib-woestijn en de natuurparken.

Aan boord van de A330-200 die KLM op Luanda en Windhoek inzet, is plaats voor 243 passagiers.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl, geplaatst 22 augustus 2016 door Steven van den Berg

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...