Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
 • Home
 • Blog
 • Staat Malawi al op u radarscherm voor 2017?

Staat Malawi al op u radarscherm voor 2017?

Malawi Safari op maat jonge olifant in Majete Wildlife Reserve | Mambulu! Safaris With A DifferenceWie op zoek is naar een bijzondere bestemming voor een maatwerk safari of huwelijksreis zal niet direct denken aan Malawi. Door deze relatieve onbekendheid biedt Malawi tal van mogelijkheden om in alle rust te genieten van natuur, landschappen, wildlife en elkaar. En dat ver weg van het massa tourisme. Wij verzorgen graag uw safari op maat naar dit bijzondere land.

Malawi’s wildlife op z’n best

Recente ontwikkelingen hebben Malawi op de kaart gezet als één van de meest complete bestemmingen in Afrika voor een safari op maat. Het meer van Malawi, het landschap, de cultuur en het wildlife. In 2016 heeft Malawi geschiedenis geschreven met één van de grootste verhuizingen van olifanten. Ook in 2017 worden 250 olifanten vanuit Majete Wildlife Reserve ruim 400 kilometer verhuisd.

Het wildlife in Malawi ontwikkelt zich voorspoedig dankzij de unieke samenwerking tussen de Malawiaanse overheid en African Parks, en organisatie die wordt ondersteund met gelden van onder andere de Postcode Loterij. Zo zijn er vergevorderde plannen om de Cheetah te herintroduceren in begin 2017. Hierdoor krijgt Malawi 3 natuurparken die een uitstekende safari ervaring garanderen, Majete Wildlife Reserve, Liwonde National Park en Nkhotakota Wildlife Reserve. Prima ingrediënten om op te nemen in een maatwerk safari naar Malawi.

Malawi safari op maat wandelsafari in Majete Wildlife Reserve | Mambulu! Safaris With A Difference

Traditionele High Tea Satemwa

Satemwa Tea and Coffee Estate produceert al bijna 100 jaar uitstekende thee en koffie soorten. Met passie en respect voor de omgeving en de omliggende gemeenschappen worden de producten gemaakt. Deze fijne thee en koffie soorten worden geëxporteerd over de hele wereld. Zo heeft Queen Elizabeth Satemwa Tea gedronken bij Claridges, levert Satemwa aan Sainsbury’s hun bestseller Red Label Tea en worden de producten geserveerd bij Heston Blumenthal’s Fat Duck. 

Spendeer een middag in de mooie tuinen van het Tea and Coffee Estate en geniet van een High Tea met home made producten, die worden geserveerd met verse melk en room van de eigen koeien op het Estate. Dit is geen grapje, dit is ook Malawi. Wij nemen een High Tea bij Satemwa vaak op in een safari op maat in Malawi.

Malawi safari op maat High Tea bij Satemwa Tea Estate met traditioneel Dedza aardewerk | Mambulu! Safaris With A Difference

Huwelijksreis Lake Malawi

Lake Malawi is hot onder Honeymooners. De gouden zandstranden en het heldere water van Lake Malawi gecombineerd met het prachtige landschap en de onbedorven wildlife gebieden zorgen voor de perfecte mix van romantiek en avontuur.

Malawi kent zo veel romantische intieme accommodaties, dat het moeilijk is om een keuze te maken. Of het nu een safari is ver weg van het massatoerisme of een verblijf in een kleinschalige exclusieve lodge aan Lake Malawi, in 2017 is Malawi the place to be. Wij ontwerpen uw huwelijksreis geheel volgens uw wensen.

Malawi safari op maat romantische huwelijksreis op Likoma Island bij Kaya Mawa | Mambulu! Safari With A Difference 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...