Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
 • Home
 • Blog
 • Ontmoet Mambulu! Safaris in januari

Ontmoet Mambulu! Safaris in januari

Afrika safaris op maat Roeland Wouters samen met Marja en Rob | Mambulu! Safaris With A DifferenceHet is altijd een groot plezier om reizigers waarvoor wij een safari hebben mogen verzorgen weer te ontmoeten. In januari hebben we daartoe volop de gelegenheid op een aantal beurzen waar bij present zijn: De beurs voor bijzondere reizen in Breda en het Vakantiesalon in Antwerpen. Natuurlijk ontmoeten wij ook graag reizigers die kennis willen maken met onze service van hoge kwaliteit en een safari op maat willen maken.

Beurs voor bijzondere reizen Breda 

21 en 22 januari 2017, Grote Kerk Breda

Het doel van deze 'vakantiebeurs voor bijzondere reizen' is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit.

Authenticiteit en een scherpe identiteit van de verschillende reisproducten zijn de trefwoorden voor deze ‘nieuwe’ beurs. 2017 is al de zesde jaargang en het aanbod wordt steeds gevarieerder! Het criterium voor deelname aan deze beurs is dat de de aanbieders reisproducten ontwikkeld hebben, die zich door hun kwaliteit of door hun onverwisselbaarheid van andere aanbieders onderscheiden en vaak van de traditionele normen afwijken, zodat u echt iets nieuws kunt ontdekken.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze stand met nummer 71.

Vakantiesalon Antwerpen

26 - 30 januari 2017, Antwerp Expo

De zomer van 2017 wordt zonniger en actiever. Dit is de eerste trend die de organisatoren van het Vakantiesalon Vlaanderen optekenen. Het Antwerps Vakantiesalon staat garant voor de voorstelling van nieuwe vakantietrends en bestemmingen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze stand in Hal 4.

Afrika safaris op maat bezoek ons op het Vakantiesalon in Antwerpen | Mambulu! Safaris With A Difference

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...