Nieuwsbrief Mambulu! Safaris - september 2015

  Is deze mail niet goed zichtbaar? bekijk deze mail in uw browser >  
--
   
 
 

Mambulu! Safaris with a difference

In deze editie

Mambulu! Safaris op Verre Reizen Events

Mambulu! Safaris self drive Zambia 2015

Reiservaringen Janet en Wil, Tilburg

Leeuwen South Luangwa hebben voorkeur voor nijlpaarden 

SGR garantie op boekingen uit België 

---

Mambulu! Safaris op Verre Reizen Events

De naam zegt het al, een event voor uw verre reis gehouden op een hele bijzondere locatie. Wij zijn present op beide events en hopen u van harte te ontmoeten.

Als u op de onderstaande links klikt kunt u de toegangskaarten bestellen met 50% korting.

Tot ziens in Antwerpen en/of Den Haag
Rob Sijm

Het Verre Reizen Event Antwerpen 10 en 11 oktober 2015

 

Het Verre Reizen event Den Haag 24 en 25 oktober 2015

 
  ---  
 

Mambulu! Safaris self drive Zambia 2015

Afdaling Escarpment route South Luangwa Valley ZambiaOm onze gasten kennis te kunnen laten maken met nieuwe gebieden en om ‘Safaris With A Difference’ te blijven ontwerpen hebben we in augustus 2015 een avontuurlijke rondreis gemaakt door het noordoosten van Zambia. In 3 weken hebben we North Luangwa National Park, Kapishya Hotsprings, Bangweulu Wetlands, Kasanka National Park, Mutinondo Wilderness Area en South Luangwa National Park bezocht. Lees het verslag over onze indrukwekkende reis in afgelegen gebieden en ontmoetingen met bijzondere mensen en dieren.

Lees verder

---

Reiservaringen Janet en Wil, Tilburg

Viering begrafenis in MalawiZambia-Malawi
Voor de 2e keer een reis geboekt bij Mambulu! Safaris. Lees hier het verlag van onze safari in zuid Tanzania. Ook nu weer heeft Rob zijn kunde en kennis getoond. De rondreis die we samen thuis in een ontspannen sfeer hebben samengesteld was perfect en alles was super geregeld. Hierbij een klein impressie van onze rondreis. En Rob, de volgende keer boeken we zeker weer een vakantie bij jou.
Janet en Wil
Tilburg

Lees verder

---

Leeuwen South Luangwa hebben voorkeur voor nijlpaarden

Leeuwen South Luangwa Natioal Park Zambia ontwikkelen voorkeur voor nijlpaardenEr lijkt iets nieuws op het menu te staan van een troep leeuwen in de Mfuwe sector van South Luangwa National Park in Zambia, en ze lijken de smaak goed te pakken te hebben. Stond ooit de buffel nummer 1 op de menulijst van deze troep van 9 leeuwen, nu lijkt die positie verdreven te worden door het nijlpaard.

Lees verder

---

SGR garantie op boekingen uit België

Sitchting Garantie Reisgelden SGRSGR biedt met ingang van 4 september 2015 garantie op boekingen uit België. SGR biedt in België dezelfde garantie aan onze gasten als in Nederland.

Mambulu! Safaris is aangesloten bij Stichting Garantie Reisgelden, SGR (lidmaatschapsnummer: 3482). De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Lees verder
 
  ---  
 
  follow us at Facebook follow us at LinkedIn follow us at Twitter  
  U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich eerder hiervoor heeft aangemeld, indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via de onderstaande link.  
  Afmelden | Wijzig uw aanmelding  
Powered by AcyMailing