Home / Corona update

Laatste update 3 augustus 2021

Corona update

We zijn met z’n allen in een roerige tijd beland. Wat we tot voor kort als normaal beschouwden staat nu ineens onder druk. Veronderstelde zekerheden blijken ineens niet meer zo zeker. Onze aandacht gaat nu uit naar de slachtoffers van het Corona virus, het bestrijden van het virus en het voorkomen van besmetting. We hopen dat u verschoond blijft en dat u uw weg kunt vinden in alle beperkende maatregelen.

De veiligheid van onze gasten staat voorop, vandaar dat wij de ontwikkelingen in onze bestemmingslanden op de voet volgen. Wij staan voortdurend in contact met onze lokale partners en we maken continue een inschatting van het effect van genomen Corona maatregelen op reizen naar die landen. Niemand kan voorspellen hoe de situatie zich ontwikkelt.

Wij zijn in continue contact met al onze gasten die reizen tot en met december 2021. In goed overleg met onze gasten bespreken wij de mogelijkheden om de reis te maken of om hun reis te verplaatsen naar later datum.

Voor onze gasten die in de tweede helft 2021 op reis gaan kunnen we op dit moment nog geen actie ondernemen, omdat het onduidelijk is hoe de situatie in Nederland en op de bestemmingen zich ontwikkelt. Als onverhoopt ook in de tweede helft van 2021 niet kan worden gereisd, dan nemen wij direct contact op met onze gasten om in goed overleg de reis te verplaatsen.

Om u te helpen bij het maken van uw keuzes hebben wij, aan de hand van een aantal verschillende bronnen, een overzicht gemaakt van de Corona regels in Afrika die per land gelden. 

Klik hier voor ons Blog over de Corona regels in Afrika!

Als u vragen heeft over uw reis neem dan contact met ons op via

  • Telefoonnummer +31 23 574 83 51
  • E-mail [email protected]
  • WhatsApp bericht naar +31 6 5249 4303

Blijf gezond!

klik hier voor ons Blog over de Corona regels in Afrika