Home / Corona update

Corona update

We zijn met z’n allen in een roerige tijd beland. Wat we tot voor kort als normaal beschouwden staat nu ineens onder druk. Veronderstelde zekerheden blijken ineens niet meer zo zeker. Onze aller aandacht gaat nu uit naar de slachtoffers van het Corona virus, het bestrijden van het virus en het voorkomen van besmetting. We hopen dat u verschoond blijft en dat u uw weg kunt vinden in alle beperkende maatregelen.

De veiligheid van onze gasten staat voorop, vandaar dat wij de ontwikkelingen in onze bestemmingslanden op de voet volgen. We maken continue een inschatting van het effect van genomen Corona maatregelen op reizen naar die landen. Niemand kan voorspellen hoe de situatie zich ontwikkelt.

Wij zijn in contact met al onze gasten die zouden reizen tot en met december 2020, maar die door beperkende Corona maatregelen niet op reis kunnen. In goed overleg met onze gasten zijn wij druk doende hun reizen te verplaatsen naar 2021.

Voor onze gasten die vanaf januari 2021 op reis gaan kunnen we op dit moment nog geen actie ondernemen, omdat het onduidelijk is hoe de situatie in Nederland en op de bestemmingen zich ontwikkelt. Als onverhoopt ook na 1 januari 2021 niet kan worden gereisd, dan nemen wij direct contact op met onze gasten om in goed overleg de reis te verplaatsen.

Om een beeld te krijgen van het aantal Corona besmettingen op uw reisbestemming klikt u op onderstaande link.

Als u vragen heeft over uw reis neem dan contact met ons op via telefoonnummer 023 574 83 51, via [email protected] of stuur een Whatsapp bericht naar 06 5249 4303.

Blijf gezond!

bekijk hier de Google 'Kaart van het Coronavirus', inclusief de situatie per land!