Mambulu! Safaris ontwerpt safari’s op maat naar oost en zuidelijk Afrika

Wij – Rob Sijm en Marja Kwaad – zijn Mambulu! Safaris gestart vanuit onze liefde voor Afrika. Samen met onze dochters Merel en Iris hebben we alle uithoeken van de aarde bezocht. Toch keren we steeds weer terug naar Afrika, dat uniek en onvergelijkbaar is met zijn rust en ruimte, schoonheid, avontuur en vriendelijke bevolking. De kennis en ervaring die we er zelf hebben opgedaan willen we graag met u delen, zodat ook uw reis een onvergetelijke ervaring wordt.

Mambulu Safaris aan de oever van de Luangwa rivier in South Luangwa National Park Zambia opt

Speciaal voor KLM-ers hebben wij een aantal safari’s naar bijzondere bestemmingen in oost en zuidelijk Afrika geselecteerd waarop u als KLM-er een interessante korting krijgt.

Wij vragen u bij de aanvraag de speciale KLM promotiecode van de betreffende reis te vermelden. 

Luxe best of Uganda Safari

Berggorilla in Bwindi Impenetrable National Park UgandaIn 12 dagen maakt u kennis met de “Parel van Afrika”, zoals Uganda ook wel wordt genoemd. Door die unieke ligging geniet u van het beste van 2 fantastische werelden, open savanna’s en tropisch regenwoud. Tijdens deze safari maakt u kennis met beide werelden en de gastvrije bevolking van Uganda. In Bwindi Impenetrable maakt u een tracking naar de bedreigde berggorilla’s.

Nu speciaal voor KLM’ers vanaf € 2.875 per persoon
Op basis van 4 samenreizende personen en gedeelde accommodaties
(KLM promotiecode: UG010)

Boek nu met 5% KLM korting!

Klik hier voor de uitgebreide beschrijving van deze safari.

Bush & Beach safari zuid Tanzania

Ongerept Selous Game Reserve TanzaniaU reist 13 dagen met uw privé gids/chauffeur door de ongerepte natuurparken van zuid Tanzania. Geniet van de uitgestrektheid en het vele wildlife in onder andere Selous, Mikumi, Udzungwa en Ruaha. Aan het einde van de safari kunt u doorreizen naar Zanzibar voor een idyllische strandvakantie.

Speciaal voor KLM’ers vanaf € 5.240 per persoon
Op basis van 4 samenreizende personen en gedeelde accommodaties
(KLM promotiecode: TZ010)

Boek nu met 5% KLM korting!

Klik hier voor de uitgebreide beschrijving van deze safari.

Droomsafari noord Tanzania

Leeuwen protret TanzaniaU reist tijdens deze 15-daagse safari met privé gids door de meest tot de verbeelding sprekende natuurparken van noord Tanzania. U maakt kennis met de Maasai cultuur en verblijft 2 nachten in het Sinya privé wildreservaat ten westen van Mt Kilimanjaro. U sluit uw safari af met een aantal dagen relaxen op een idyllisch strand aan de Indische oceaan. 

Speciaal voor KLM’ers vanaf € 4.777 per persoon
Op basis van 4 samenreizende personen en gedeelde accommodaties
(KLM promotiecode: TZ020)

Boek nu met 5% KLM korting!

Klik hier voor de uitgebreide beschrijving van deze safari.