Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
44 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Mambulu! Safaris en Thuisvaccinatie.nl

Vaccinaties bij u thuis

U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke gezinsleven of baan. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum. En het mooie is: ze rekenen geen extra kosten voor deze extra service, zoals het huisbezoek. 

Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Dankzij tijdige vaccinatie kunt u uzelf een hoop ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis komt. Makkelijk toch?

Thuisvaccinatie.nl is de grootste aanbieder van reisvaccinaties aan huis. De erkende artsen staan ook 's avonds en in het weekend paraat. U maakt dus een afspraak wanneer het ú past!

Afspraak thuis maken

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

Botswana:

Op de vakantiebeurs 2013 in de Beurs van Berlage Amsterdam zijn we in contact gekomen met Mambulu! Safaris voor een reis naar Botswana. Na het 1e contact op de beurs is Rob bij ons thuis geweest en heeft aan de hand van onze wensen een 1e opzet gemaakt. We hebben een fantastische reis gehad. Alles was, met dank aan Rob, perfect geregeld. Het was Rob nooit te veel om overal antwoord op te geven. Mambulu! Safaris is een echte aanrader!!
Cora en Ben
Hoofddorp

Lees meer...