Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
49 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Mambulu! Safaris en Thuisvaccinatie.nl

Reisvaccinaties bij u thuis

Reizen is een avontuur en gezondheidsrisico’s horen daarbij. Toch moet u er niet aan denken: ziek worden op reis. U kunt zich tegen een groot aantal van deze gezondheidsrisico’s beschermen. Het kan echter nodig zijn om reisvaccinaties te halen. Soms zijn deze vaccinaties zelfs verplicht. Landen zoals Kenia, Uganda en Tanzania stellen bijvoorbeeld (in bepaalde situaties) de gele koorts vaccinatie verplicht. Veel vaker is het voor uw eigen gezondheid beter om u tijdig voor vertrek te vaccineren met de benodigde reisvaccinaties voor de reisbestemming. Dat kan bijvoorbeeld via Thuisvaccinatie.nl.

Thuisvaccinatie.nl

Thuisvaccinatie.nl is de grootste aanbieder van reisvaccinaties aan huis. U wordt thuis gevaccineerd door een erkende arts op het moment dat u het beste uitkomt. De artsen van Thuisvaccinatie.nl vaccineren voornamelijk buiten kantooruren en in weekenden, maar kunnen natuurlijk ook gewoon overdag bij u langskomen. U maakt dus een afspraak wanneer het u past!

Het is verstandig om u  4 tot 6 weken voor vertrek te laten vaccineren. Afhankelijk van de reis kunnen de benodigde vaccinaties verschillen. Sommige vaccinaties dienen herhaald te worden voor de reis, zo heeft u  hier nog voldoende de tijd voor.

Let op de hygiëne

Een aantal reizigersziekten wordt verspreid door een slechte hygiëne. Denk bijvoorbeeld aan een verkoper op een lokale markt die na een toiletbezoek zijn handen niet goed wast. De ziekteverwekkers die bijvoorbeeld hepatitis A en buiktyfus kunnen veroorzaken, kunnen dan gemakkelijk terechtkomen op die sappige meloen die u bij een marktkraampje koopt. Zorg dan ook altijd dat uw persoonlijke hygiëne optimaal is. Het gebruik van anti-bacteriële handgel kan al een groot verschil maken.

Afspraak thuis maken

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

Tanzania

Dank Mambulu! Safaris voor een heerlijke vakantie in Tanzania door de gedegen voorbereiding, goede suggesties en persoonlijke benadering.
Saskia en Ron
Rotterdam

Lees meer...