Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,5
9,5 van 10
38 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
  • Home
  • Over ons
  • Thuisvaccinatie.nl

Mambulu! Safaris en Thuisvaccinatie.nl

Vaccinaties bij u thuis

U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke gezinsleven of baan. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum. En het mooie is: ze rekenen geen extra kosten voor deze extra service, zoals het huisbezoek. 

Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Dankzij tijdige vaccinatie kunt u uzelf een hoop ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis komt. Makkelijk toch?

Thuisvaccinatie.nl is de grootste aanbieder van reisvaccinaties aan huis. De erkende artsen staan ook 's avonds en in het weekend paraat. U maakt dus een afspraak wanneer het ú past!

Afspraak thuis maken

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Reiservaringen

Zambia
Mijn herpetologische Zambia reis met Mambulu Safaris! werd een uitzonderlijk succes; 53 soorten amfibieën & reptielen voor een excursie van 9 dagen ter plaatse. Mambulu! Safaris bleek voor mij de geschikte herpetologische Zambia reis te kunnen samenstellen. Mijn oprechte dank voor dit alles aan Rob Sijm & Frank Willems!
André van Hecke, Zoersel (België)

Lees meer...