Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,5
9,5 van 10
38 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Namibië selfdrive safari op maat familie Prinsze | Mambulu! Safaris With A DifferenceIn het vliegtuig kijken we terug op een fantastische week. Onze veel te korte Namibie safari was dankzij Mambulu! Safaris een fantastische kennismaking met Namibie en smaakte zeker naar meer. Wij komen terug naar Namibie en bij Mambulu! Safaris.
Met vriendelijke groeten,
Deborah, Ruud, Rutger, Florien, Lieke en Marc

Zambia safari op maat fotosafari in South Luangwa National Park | Mambulu! Safaris With A DifferenceZambia
Als doorgewinterde Afrika gangers wilden wij deze keer een op maat gemaakte Photo Safari realiseren naar Zambia. Een belangrijk deel van een reis zijn de voorbereidingen en natuurlijk ook de bijbehorende voorpret. Met Rob is alles tot in de laatste puntjes uitgewerkt. En zoals een professional laat hij niets aan het toeval over met oog op detail. Ook gezien de hoge eisen die wij stelden is Rob een kampioen in het realiseren van onze wensen. Rob gaat tot het uiterste om alle partijen te betrekken in de planning met de nodige iteraties.
Met vriendelijke groet,
Coralise en Sam Bennani

Safari op maat Botswana luipaard bij Machaba Camp in Khwai Community Area | Mambulu! Safaris With A DifferenceBotswana is een perfect land voor een safari op maat. Of u nu een luxe fly-in safari wilt maken of een selfdrive safari, het land biedt vele mogelijkheden. Wij hebben in november een selfdrive safari gemaakt, met start- en eindpunt Windhoek (Namibië), de Panhandle van de Okavango Delta in Botswana, de Zambezi Region in Namibië en Chobe National Park, Savuti en de Khwai Community Area in Botswana. Lees hieronder het verslag van onze indrukwekkende reis.

Malawi Zambia safari op maat zonsondergang Nyika Plateau | Mambulu! Safaris With A DifferenceMalawi en Zambia, Mission Impossible?
Hoe vind je reizend via Malawi een geboorteplek in Zambia, in een stadje volledig off the beaten tourist track? Het leek een mission impossible, maar Mambulu! Safaris heeft het voor elkaar gekregen. Het was een top reis! Mambulu! Safaris is een bijzonder professionele organisatie, die de reis slim heeft samengesteld en fantastisch heeft laten uitvoeren. Onze gids ter plaatste was Eric Banda, die heel veel wist te vertellen over de natuur, cultuur en politieke situatie in beide landen.
Annelies, Annekee & Marijn

Malawi Safari op maat uitzicht bij Kaya Mawa Lake Malawi | Mambulu! Safaris With A DifferenceHuwelijksreis Zambia en Malawi
Onze huwelijksreis naar Zambia en Malawi was er een om nooit te vergeten. Van in het begin tot het einde zijn we op een professionele en vriendelijke manier begeleid geweest door Rob. Hij heeft een reis opgesteld binnen ons budget en volledig binnen onze verwachtingen met nog een aantal aangename verrassingen tijdens de reis zelf.
Groetjes,
Marieke en Maarten

Botswana safari op maat enorme olifant in Savute Botswana | Mambulu! Safaris With A DifferenceLivingstone (Zambia) en Botswana
In september zijn we terug gekeerd naar Afrika, het continent waar we ons hart verloren hebben. Ditmaal organiseerde Mambulu Safaris onze reis. Rob heeft een prachtige reis geregeld. Ik kan alleen maar zeggen dat Botswana meer dan de moeite waard is om te ontdekken. Als je nog zou twijfelen…Gewoon doen !!
Groeten,
Roeland en Carolien Wouters-Wynants

Zambia safari op maat met kleinkinderen op safari in South Luangwa National Park | Mambulu! Safaris With A Difference'Out of Africa' ervaring in Malawi en Zambia
Wij wilden ons huwelijksjubileum vieren met ‘iets speciaals’. Waar andere organisatoren bij het horen van de leeftijd van de kleindochters snel afhaakten, ging Mambulu! Safaris / Rob Sijm met dit gegeven juist enthousiast aan de slag. Daarbij hadden we ook ruimte en flexibiliteit om zelf een deel van het programma te organiseren.
Dank aan Mambulu hiervoor.
Ton van der Wiel

Uganda Safari op maat reisverslag Karine en Marc | Mambulu! Safaris With A DifferenceUganda
Rob, wij willen jou nogmaals bedanken voor je deskundige en zeer persoonlijke aanpak en begelei-ding bij het in vorm gieten en waarmaken van onze droomreis. En zoals wij al eerder aangaven, als de lokroep van Afrika nogmaals weerklinkt in onze oren zou het ook een voorrecht zijn om terug met jou samen te kunnen zitten !
Marc en Karine Geerts-Van den Heuvel
Loenhout - België

Zambia safari op maat familie Brandenburg en Visser | Mambulu! Safaris With A DifferenceZambia
Opnieuw heeft Rob voor ons een geweldige reis samengesteld. Dit keer naar een deel van Zambia dat niet veel door toeristen wordt bezocht. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Rob nogmaals onze hartelijke dank en wie weet tot een volgende keer.
Groetjes Lida, Olga, Alfons en Martin

Merina en Peter Polling maakten een selfdrive safari op maat door Zambia en MalawiZambia en Malawi
We gaan dit jaar naar Afrika. De voorbereidingen begonnen al in 2015. We kwamen terecht bij een kleine gespecialiseerde organisatie met veel lokaal contact: Mambulu! Safaris. We willen langs deze weg Rob Sijm van Mambulu! Safaris heel erg bedanken voor het luisteren naar onze wensen. Hij heeft het heel goed begrepen, en de reis precies zo aangepast als wij hadden aangegeven.
Merina en Peter Polling, Heusden

Verslag van studiereis Mambulu Safaris naar NamibiëNamibië is een paradijs voor self-drive safaris of self-drive safari’s met een gids (guided self-drive). Wij hebben in juni 2016 een self-drive safari gemaakt door de meest afgelegen gebieden van Namibië, onder andere de Palmwag concessie, Damaraland en Kaokoland. We zijn geëindigd in en om Etosha National Park. Lees hieronder ons verslag van deze indrukwekkende safari met onze eigen auto door de ongerepte landschappen van Namibië.

André van Hecke bij de chimpanzees in Kibale Forest National Park in UgandaUganda 
Als je eenmaal op vakantie bent geweest in Afrika, dan zal je er zo’n sterke “binding” mee krijgen om er graag opnieuw naar toe te gaan. En dat was zo ook met ons. 
Na Ethiopië, Kenia, Botswana en Zambia te hebben bezocht, zijn we naar Uganda gegaan. Wij hebben de volledige reisorganisatie in handen gegeven van Mambulu! Safaris en dit alles was tot in de puntjes verzorgd, zowel wat vlucht, jeep, logies en maaltijden betrof.
André Van Hecke & Filip Saerens, België

Privé familie safari South Luangwa National Park ZambiaZambia
Thanks to Mambulu! Safaris I took my family, ten of us, to Zambia for a safari for my 70th birthday. It was an unforgettable week for all of us and I can highly recommend this trip as well as Mambulu! Safaris and its owner, Rob Sijm who took such good care of us.
The Crompton family from Geneva

Familie Crijns op safari in BotswanaNamibië, Botswana en Zimbabwe
Wij startten onze Akrika experience in Windhoek in Namibië. Daarna hebben we een rondvlucht gemaakt boven Sossusvlei, boottochten en game drives gemaakt in de Okavango Delta en Chobe National Park in Botswana en de Victoria watervallen bezocht in Zimbabwe. Hierna eindigde onze trip via Mambulu! Safaris, waarvan wij voluit kunnen zeggen dat alles zeer goed geregeld was.
Met vriendelijke groet,
Familie Crijns/Roermond

André van Hecke tijdens zijn herpetologische privé safari in ZambiaZambia
Mijn herpetologische Zambia reis met Mambulu Safaris! werd een uitzonderlijk succes; 53 soorten amfibieën & reptielen voor een excursie van 9 dagen ter plaatse. Mambulu! Safaris bleek voor mij de geschikte herpetologische Zambia reis te kunnen samenstellen. Mijn oprechte dank voor dit alles aan Rob Sijm & Frank Willems!
André van Hecke, Zoersel (België)

Familie Scheeper Back to ZambiaZambia
Voor onze “Back to Zambia” trip, waar we begin jaren 90 ruim 3 jaar hebben gewoond, hebben we Rob gevraagd om samen met ons deze al jaren geplande vakantie nu eindelijk te organiseren. Een vakantie waar we met veel plezier op terug kijken en waar we over jaren nog over praten. We zijn Rob, zijn vrouw en dochters zeer dankbaar voor hun uitstekende ideeën, adviezen en begeleiding. We kunnen en zullen Mambulu! Safaris aan een ieder aanbevelen.
Familie Scheeper, Rotterdam

Miranda en Rob op fotosafari in South Luangwa National Park ZambiaZambia en Malawi
Zoals telefonisch reeds besproken, was onze foto-safarireis naar Zambia een groot en onvergetelijk succes ! Onze welgemeende en hartelijke dank voor de perfecte organisatie hiervan. Wij hadden al heel wat in ervaring met Afrika-reizen, maar deze reis was écht de max, er is werkelijk geen enkel minpunt te vermelden. Samen met je lokale partner die voor ons vervoer zorgde, heb je er voor ons een topbestemming van gemaakt. Wij zullen niet aarzelen je opnieuw te contacteren voor een volgende reis en je aan te bevelen bij vrienden !
Groeten
Miranda en Rob

Afdaling Escarpment route South Luangwa Valley ZambiaOm onze gasten kennis te kunnen laten maken met nieuwe gebieden en om ‘Safaris With A Difference’ te blijven ontwerpen hebben we in augustus 2015 een avontuurlijke rondreis gemaakt door het noordoosten van Zambia. In 3 weken hebben we North Luangwa National Park, Kapishya Hotsprings, Bangweulu Wetlands, Kasanka National Park, Mutinondo Wilderness Area en South Luangwa National Park bezocht. Lees het verslag over onze indrukwekkende reis in afgelegen gebieden en ontmoetingen met bijzondere mensen en dieren.

Viering begrafenis in MalawiZambia-Malawi
Voor de 2e keer een reis geboekt bij Mambulu! Safaris. Lees hier het verlag van onze safari in zuid Tanzania. Ook nu weer heeft Rob zijn kunde en kennis getoond. De rondreis die we samen thuis in een ontspannen sfeer hebben samengesteld was perfect en alles was super geregeld. Hierbij een klein impressie van onze rondreis. En Rob, de volgende keer boeken we zeker weer een vakantie bij jou.
Janet en Wil
Tilburg

Zambia
Op de Vakantiesalon viel Rob ons op vanwege zijn rustige en vooral niet opdringere service en klantgerichtheid. Dit gaf ons direct een goed gevoel. Na vele contacten én een bezoek bij ons thuis heeft Rob uiteindelijk de voor ons perfecte safarireis georganiseerd. Werkelijk alles klopte aan deze reis. Zowel de safari ervaringen en- beleving als de verblijven en mensen die ons professioneel hebben begeleid en verzorgd, hebben onze verwachtingen echt overtroffen. Het statement “With A Difference” absoluut wordt waargemaakt.
Mieke en Matthieu
Bergeijk

Zuid-Afrika
Zoals reeds telefonisch aangegeven hebben wij een meer dan perfecte reis naar Zuid-Afrika gehad. En om eerlijk te zijn hebben we deze reis aan jou te danken. Ondanks dat we pas laat contact met je zochten heb je een meer dan perfecte reis voor ons uitgestippeld. Je hebt onze input en verzoeken meer dan perfect verwerkt en sterker nog hele goede suggesties gedaan, waar we meer dan dankbaar gebruik van hebben gemaakt.
Met vriendelijke groet, 
Eric Wassenaar & Robbert Willems

Leeuwen in rivierbedding van Luangwa rivier South Luangwa National Park ZambiaZambia en Malawi
“Machtig mooi Malawi”, dat was de kop van een krantenartikel op 11 januari 2014. Mambulu! Safaris bleek de organisator te zijn van deze reis. We namen contact op en Rob kwam op huisbezoek (wat een service!) en wij legden al onze (luxe)wensen aan hem voor en hij gaf ons ideeën over welke route en hoelang en waar. Rob bleek heel goed te hebben geluisterd en heeft prima aangevoeld wat onze ideeën waren over deze safarireis. Het was een ONVERGETELIJK MOOIE safari. Voor een volgende safari kloppen we natuurlijk weer bij Rob aan.  Door al zijn uitstekende adviezen, kennis van zaken en uitgebreide service hebben wij onbezorgd van een fantastische vakantie kunnen genieten.
Mildred en Marian
Amsterdam

Sossusvlei NamibiëNamibië
Ook deze reis was weer perfect verzorgd, alles was tot in de puntjes door Rob geregeld. We hebben alle 3 een onvergetelijke reis gehad. Bedankt Rob en tot de volgende keer/reis!!!
Rie, Els en Tom
Zoetermeer

Woman carrying firewood home Pangani Tanzania

Tanzania
So, now we are back home sharing photos of zebras and lions with Nico and Aidan. And reflecting on our amazing trip of a life time. We are glad we asked Mambulu! Safaris to do our bookings for us. Not only did they do a fantastic job finding us the most suitable places to stay, they arranged all of the little details. We didn’t have to worry about anything. We were greeted, upon each arrival, by someone with our name on a sign. They took us to the car, helped with luggage and even with getting visas, etc. Asanti sana, Mambulu! Safaris, for a fantastic experience!
Margriet and Kees Ruurs
Salt Springs, Canada

African wild dogs Khwai Community Area Moremi Game Reserve Botswana

Botswana
Ondanks het feit dat wij pas 6 weken voor vertrek naar Botswana aan Rob vroegen deze reis voor ons te organiseren was door hem alles vlekkeloos geregeld. De vluchten waren op tijd en er stond steeds iemand op het vliegveld klaar om ons naar het hotel of lodge te brengen. We wilden er een echte natuurvakantie van maken met als hoogtepunt het zien van wilde honden. In samenwerking met Mambulu! safaris zijn beide gelukt.
Marga en Henk Christiaans
Veenendaal

Zebras in Kwando Concessie Okavango Delta Botswana

Onze reis naar Botswana
Mambulu! Safaris heeft een fantastische reis voor ons samengesteld. Wij hebben zo’n fantastische reis gehad dat wij zeker wel een keer terug willen keren. Dan zullen wij ook weer voor Mambulu! Safaris kiezen, want zij hebben eraan bijgedragen dat dit zo’n mooie reis is geworden.
Fanny en Conny
Velserbroek

Luipaard in boom in Katavi National Park Tanzania

Zuid Tanzania
Korte samenvatting van onze vakantie in Tanzania (Selous, Mikumi, Udzungwa, Ruaha en Katavi) eind oktober/begin november 2014: een enerverende reis (ruim 1.900 km met de Landcruiser en de binnenlandse vluchten naar Katavi en weer terug naar Dar-es-Salaam), heel veel dieren en vogels gezien, veel vers en lekker fruit gegeten, uitstekende verzorging in de lodges en tentenkampen met goede voorzieningen, uitstekende gidsen en chauffeurs, het nodige meegemaakt aan avontuur en spanning. Dit alles uitstekend georganiseerd door Mambulu! Safaris en hun lokale partners. Een ervaring die ons nog lang goede herinneringen zal geven.
Ans en Lambert
Simonshaven

Leeuw Okavango Delta Botswana

Botswana
Rob, bedankt voor onze prachtige reis naar Botswana,en de Victoria Falls. Alles was prima geregeld. Het was een zorgeloze fly-in,in de Okavango-delta. Zeer mooie campen, lekker eten,vriendelijke bediening:de zevende hemel voor ons. Dit was onze mooiste afrika reis tot hiertoe. Dank voor alles. Doe zo verder.
Ingrid en Filip
Elewijt, Belgie

Globetrotting grandparents in ZambiaMambulu! Safaris, a personalized way of travel in Africa
One of the best decisions we made, with our recent trip to Africa, was making use of Mambulu! Safaris (http://www.mambulu.com), a small personalized travel agency. He's located in The Netherlands but you can use their services from anywhere...
Margriet and Kees,
Salt Springs, Canada

Cheetah op termietenheuvel in Tarangire National Park TanzaniaTanzania
Al een aantal jaar hebben we gedacht aan een reisbestemming in Afrika. Maar hoe pak je dat aan? Bij een reisbureau wordt een boek meegegeven maar weten de medewerkers er eigenlijk niet veel van. Op internet is genoeg te vinden, maar welke organisatie kun je vertrouwen? Tot we op de vakantiebeurs de stand van Mambulu! Safaris tegenkwamen. Het enthousiasme van de dochter van Rob die ons aansprak zijn we niet vergeten, waardoor we 2 jaar na dato contact hebben gezocht om onze Afrika-droom in werkelijkheid te brengen.
Marjolein en Patrick
Dordrecht

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Reiservaringen

Tanzania
Dank Mambulu! Safaris voor een heerlijke vakantie in Tanzania door de gedegen voorbereiding, goede suggesties en persoonlijke benadering.
Saskia en Ron
Rotterdam

Lees meer...