Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Linda Adriaenssens, Merksem (België)

Zambia

Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
Groetjes,
Linda

Heb dan uiteindelijk fotosafari geboekt bij Track & Trail (South Luangwa, Mfuwe), ben samen met Peter de eigenaar van de lodge  15 dagen op stap geweest…wat een belevenis!!Het kamp Track & Trail is heerlijk, leuke huisjes met alle comfort aan de rivier, superlekker eten, en om te relaxen tussen de safaris een zwembad met zicht op de rivier! Ik voelde me er onmiddellijk thuis! Vooral het bezoek van de olifanten tijdens de lunch was superleuk!

Linda Adriaenssens close up luipaard in South Luangwa National Park

Ben al dikwijls op safari geweest in verschillende Afrikaanse landen, maar dit overtrof alles! Zoveel wildlife, vooral luipaarden!, olifanten, nijlpaarden, …maar ook wilde honden passeerden de revue (met puppy’s!)

Linda Adriaenssens African Wild Dogs in South Luangwa National Park

Rob had mij aangeraden, vermits ik 2 volle weken ging, om ook een andere regio (Nsefu) van het South Luangwa park te bezoeken, wat ik dus 5 dagen gedaan heb….een echte aanrader, niet zo ver weg, en toch gans anders…..het kamp Zikomo was ook een aanrader, basic maar heel mooi gelegen, met leuke huisjes en lekker eten.

Linda Adriaenssens olifanten in South Luangwa National Park

Vooral de aanwezigheid van de vele groepen wilde honden was speciaal, heb er ook kill gezien van  een impala door de honden en ook de groep van 1200 buffels zal mij altijd bijblijven!

Linda Adriaenssens 1200 buffels in South Luangwa National Park

Rob had alles perfect geregeld, ook de vluchten, waarvoor dank! Er is dus weer een droom uitgekomen voor mij, en de kans is groot dat ik volgend jaar weer terugga, want Zambia heeft mijn hart gestolen! Bedankt Rob, om die droom waar te maken!

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...