Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Rinse Tamsma, Delft

Botswana

Volledig stressvrije vakantie.
Wij reizen al dertig jaar prive & zakelijk de hele wereld over. Zonder overdrijving, kan ik stellen dat de reis met Mambulu! Safaris de meest ‘zorgeloze’ en best georganiseerde reis was die ik ooit heb meegemaakt. Mambulu! Safaris en de locale partners hebben perfect voor ons gezorgd. Bedankt!!!!
Familie Tamsma
Delft

Vanaf het moment dat we afgehaald werden op het vliegveld van Victoria Falls totdat we afgezet zijn op het vliegveld van Maun: de hele logistiek was perfect georganiseerd.

Familie Tamsma tijdens game drive in Okavango Delta

Daarbovenop wordt je in de lodges heerlijk verwend. Je hoeft nergens over na te denken: je dagprogramma wordt ingevuld met game drives and boat trips waar je schitterende natuur en veel wild ziet. Tussen de activiteiten in, wordt je verwend met heerlijk eten: een licht ontbijt, uitgebreide lunch, high tea en na de laatste game drive een heerlijk diner.

Familie Tamsma aan het ontbijt bij Sango Safari Camp in Khwai Community Area Botswana

De game drives en boottochten zijn prachtig: bij elke tocht kwamen we prachtige dieren tegen - en vlak bij de auto. Voor de roofdieren moet je altijd wat geduld hebben - we hebben ze dagelijks gezien en ook de leeuwen, wilde honden en hyena’s lopen VLAK langs je auto. Onze kinderen zijn 14, 17 en 19... we waren benieuwd of ze genoeg geduld en ‘zituithoudingsvermogen’ zouden hebben. Ze vonden het tot en met de allerlaatste game drive geweldig en konden van de dieren niet genoeg krijgen.

Familie Tamsma koffiestop in Chobe National Park

Mambulu! Safaris en de locale partners hebben perfect voor ons gezorgd. Bedankt!!!!

Pom Pom Camp in Okavango Delta Botswana

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...