Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Jan & Jos en Peter-Paul & Marjan, Zeeland (NB)

Botswana

Samen met Mambulu! Safaris hebben wij een prachtige self-drive safari rondreis van 26 dagen in Botswana samengesteld. De persoonlijke aanpak en de klik met Rob waren doorslaggevend om met hem in zee te gaan. Zijn kennis van zaken en ervaring was in de uitwerking van onze reis van onschatbare waarde. 
Hartelijke groet,
Jan & Jos
Peter Paul & Marjan

Samen hebben we met veel plezier en voorpret onze wensen kunnen invullen; en was het op papier al een onvergetelijke reis. Maar niet alleen op papier want ook in werkelijkheid was alles prima georganiseerd. De locale partijen waar Rob mee werkt zijn zeer goed en behulpzaam. Autopech middenin de Kalahari werd snel verholpen.

Makgadikgadi Salt Pans Botswana families Jacquemard en Verhallen

Onze reis in een notendop: vanuit Maun zijn we gereden naar de Central Kalahari, Kubu Island, Makgadikgadi Pans NP, Nxai Pan NP, Moremi NP en de Okavango Delta. Vooral Kubu Island, gelegen in de zoutpannen is een echte aanrader!

Oneindige Makgadikgadi Salt Pans Botswana families Jacquemard en Verhallen

Met een vliegtuigje naar de Okavango Delta voor een driedaags verblijf in een geweldige lodge was de kers op de taart.

Vlucht naar Okavango Delta Botswana families Jacquemard en Verhallen

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...