Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Harmen Haan, Utrecht

Zambia

Ik heb een paar geweldige dagen gehad in Zambia. Erg mooie lodge en alles prima verzorgd. Mambulu! Safaris hartelijk dank voor het organiseren hiervan.
Harmen Haan
Utrecht 

Nog bedankt voor jullie berichtje met felicitatie voor mijn verjaardag, vanuit de lodge hadden ze nog een enorme taart voor me gebakken welke we met een paar andere gasten en personeel opgegeten hebben. Ook de safari’s waren erg de moeite waard. Veel wild gezien en vrijwel alleen in het park. Ik heb dan wel geen ervaring met safari’s in andere landen, maar denk wel dat dit een vrij unieke ervaring is. Zeker de moeite waard. 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...