Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Veronica en Willem Jan, Bennebroek

Tanzania

Inderdaad, Rob heeft op zijn website staan dat hij het werk doet en dat wij vóór en tijdens de reis alleen maar hoeven te genieten. Zo is het ook precies gegaan. Alles was tot in de puntjes geregeld, geheel naar onze lang gekoesterde wens.
Veronica Reyns en Willem Jan Coenen
Bennebroek

We hebben samen met onze gids onvergetelijke gamedrives door de nationale parken gemaakt. Ongelooflijk om al die dieren van zo dichtbij in hun eigen leefgebied te kunnen observeren. We genoten van de weidse blik op de savanne, het dicht beboste mountain forest, de Ngorongoro area, en de meren met de duizenden flamingo’s.

De permanent tented lodges die Rob voor ons had uitgezocht waren precies zoals wij ons dat thuis hadden voorgesteld, geen overdreven luxe maar wel comfort. Overal werden wij gastvrij met een welkomst drankje ontvangen.

Wij waren erg blij met onze gids, een veilige chauffeur en een grote kenner van de dieren - en plantenwereld. Met hem hebben we tijdens de maaltijden ook menig interessante discussie gevoerd over de grote verschillen tussen zijn land en het onze.

Eén ding is Rob vergeten op zijn website te zetten; behalve genieten vóór en tijdens de reis, zijn wij nu met een prachtig fotoboek aan het nágenieten van een reis die mede door de kennis en het werk van Mambulu! zo onvergetelijk is geworden. 

Mapito Tented Lodge Serengeti Tanzania

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...