Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Veronica en Willem Jan, Bennebroek

Tanzania

Inderdaad, Rob heeft op zijn website staan dat hij het werk doet en dat wij vóór en tijdens de reis alleen maar hoeven te genieten. Zo is het ook precies gegaan. Alles was tot in de puntjes geregeld, geheel naar onze lang gekoesterde wens.
Veronica Reyns en Willem Jan Coenen
Bennebroek

We hebben samen met onze gids onvergetelijke gamedrives door de nationale parken gemaakt. Ongelooflijk om al die dieren van zo dichtbij in hun eigen leefgebied te kunnen observeren. We genoten van de weidse blik op de savanne, het dicht beboste mountain forest, de Ngorongoro area, en de meren met de duizenden flamingo’s.

De permanent tented lodges die Rob voor ons had uitgezocht waren precies zoals wij ons dat thuis hadden voorgesteld, geen overdreven luxe maar wel comfort. Overal werden wij gastvrij met een welkomst drankje ontvangen.

Wij waren erg blij met onze gids, een veilige chauffeur en een grote kenner van de dieren - en plantenwereld. Met hem hebben we tijdens de maaltijden ook menig interessante discussie gevoerd over de grote verschillen tussen zijn land en het onze.

Eén ding is Rob vergeten op zijn website te zetten; behalve genieten vóór en tijdens de reis, zijn wij nu met een prachtig fotoboek aan het nágenieten van een reis die mede door de kennis en het werk van Mambulu! zo onvergetelijk is geworden. 

Mapito Tented Lodge Serengeti Tanzania

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...