Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Erik en vrienden, Rijssen

Tanzania en Zanzibar

Wij zijn met z'n zessen twee weken naar Tanzania geweest met Mambulu! Safaris. De reden dat wij voor Mambulu! Safaris hebben gekozen is dat zij een reis op maat maken die ze met goed overleg samenstellen naar onze wensen en hun advies.Het programma wat Mambulu! Safaris ons heeft voorgesteld was doordacht en super om te reizen. 
Groeten Erik Ligtenberg
Rijssen

 Als eerste zijn wij twee weken in Malawi geweest om een een gedeelte van een ziekenhuis te renoveren. Na deze twee weken wilden we graag twee weken vakantie in Tanzania om de natuur en rust van Afrika te ontdekken.

Als eerste zijn we vanuit Arusha met een cessna (klein vliegtuigje) de Seregeti ingevlogen om daar te landen op een grasveldje, een ervaring om nooit te vergeten!

Serengeti vanuit de Lobo Wildlife Lodge, Tanzania

We zijn een week op safari geweest in de Seregeti, Ngorongoro Crater en het Tarangire park, een geweldige week. Mede door onze gids die erg enthousiast en vriendelijk was en die veel van de natuur afwist hebben we erg veel gezien zelfs de Big five gespot!

Olifant in Ngorongoro Crater, TanzaniaGiraffe in Ngorongoro Crater Tanzania

Als afsluiter zijn we naar Zanzibar gevlogen om bij te komen van onze tamelijk drukke maar erg mooie weken. Op Zanzibar hebben we erg genoten van de lodge, rust en de oceaan. Prachtig om hier te duiken of snorkelen.

Paradise Beach Resort, Zanzibar

Wanneer wij terug kijken op de twee weken Tanzania: Mambulu! Safaris had alles perfect geregeld de mensen die ons ontvingen stonden altijd op de afgesproken plek, waren vriendelijk, behulpzaam en dachten mee!

Wij hebben twee onvergetelijke weken gehad in Tanzania/Zanzibar dit alles door een goed geolied team van Mambulu! Safaris.

Mambulu! Safaris bedankt! Wij kijken op een geslaagde vakantie terug. 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...