Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Esmee & Natasha, Rotterdam

Tanzania

In januari 2013 zijn Esmee en Natasha vertrokken naar Tanzania om te gaan werken in het St. Carolus Hospital in Mtinko, een klein dorpje in centraal Tanzania. Bij aankomst in Tanzanie hebben Esmee en Natasha eerst een safari gemaakt. De gehele reis was ontzettend goed geregeld en tot in de puntjes verzorgd door Rob Sijm van Mambulu! Safaris en we willen hem dan ook graag bedanken voor deze unieke ervaring!
Esmee en Natasha
Rotterdam

Ons grote avontuur met Mambulu Safari begon ‘s ochtends vroeg in Arusha, waar we precies op tijd werden opgehaald door onze enthousiaste gids Gilbert. In een enorme jeep (met open dak!) reden we vervolgens naar het Tarangire National Park, volgens Gilbert beter bekend als “House of the Elephants”.

Olifant in Tarangire National Park Tanzania

En ja hoor, na enkele meters in het park botsten we al bijna tegen de eerste olifant op! Dit was een goed begin van onze 6-daagse safari waarin we ontzettend hebben genoten van de overweldigende natuur en al het aanwezige wildlife. Met dank aan Gilbert was onze zoektocht naar de Big Five (olifant, leeuw, luipaard, buffel en neushoorn) al snel succesvol en hebben we daarnaast ook nog vele andere bijzondere dieren in hun natuurlijke omgeving kunnen bewonderen.

Buffels in Serengeti National Park Tanzania

Na een lange dag op pad kwamen we elke avond weer helemaal tot rust in verschillende prachtige accommodaties, waarvan vooral het tented camp in de Serengeti een grote indruk heeft achtergelaten. Een tented camp betekent slapen in schitterende tenten die van alle luxe zijn voorzien, maar dan wel middenin een natuurpark met de geluiden van wilde dieren op de achtergrond.

KatiKati Tented Camp Serengeti National Park Tanzania

Tijdens ons verblijf zagen we zelfs giraffen en gazelles door het kamp lopen, mooier kan een safari niet worden!

De gehele reis was ontzettend goed geregeld en tot in de puntjes verzorgd door Rob Sijm van Mambulu en we willen hem dan ook graag bedanken voor deze unieke ervaring!

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...