Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Familie Oostwal, Purmerend

Tanzania

Niet zomaar een belofte, een onvergetelijke ervaring, die een ieder is aan te raden.Tijdens onze gesprekken met Rob werd ons verzekerd dat wij vanaf dag 1 ons nergens zorgen over hoefden te maken en alleen maar genieten. Dit is dan ook voor 200% uitgekomen.
Yvonne en Piet 
Purmerend

De accommodaties, het eten, de mensen en onze gids Frank van de lokale organisatie waren buitengewoon en wij hebben werkelijk niets kunnen vinden waar ook maar iets over te klagen valt. Met dank aan en bewondering voor een super geoliede organisatie door Mambulu! Safaris in samenwerking met de lokale partner.

Arusha

De eerste 2 nachten in de Karama Lodge te Arusha was al meteen een goed begin. Geweldig onderkomen en direct het safari gevoel. Dagje Arusha was al meteen een ervaring.

Karama Lodge Arusha Tanzania

Lake Manyara National Park

Na 2 nachten Arusha op naar Lake Manyara National Park voor de eerste echte kennismaking met het Tanzaniaanse Wild Life. Gelijk bleek dat Frank zeer goed voor zijn gasten wist te zorgen en regelde elke dag een geweldige picknick op de mooiste plekjes.

Barbet in Lake Manyara National Park Tanzania

Isoitok Maasai Camp

De volgende 2 overnachtingen in het Isoitok Maasai Camp, waar wij de volgende dag kennis maakten met de Maasai bevolking. Na een geweldig ontvangst en rondleiding door een Maasai gids, werden wij nog getrakteerd op een originele dans. 

Bezoek Isoitok Maasai Tanzania

Ngorongoro Crater

Vanuit de Maasai Boma werd de reis vervolgd naar de Ngorongoro Crater. Hier is een grote hoeveelheid dieren te bewonderen en zoals wij inmiddels gewend waren verzorgde Frank ook hier weer een lunch ervaring op zich.

Uitzicht op de Ngorongoro Crater Tanzania

Lamai Wedge Serengeti National Park

Na deze ervaring moesten wij vroeg opstaan om een afstand van 400 km te overbruggen naar het noorden van de Serengeti om daar de Grote Migratie van dichtbij te kunnen meemaken.

Rivieroversteek grote migratie ini de Lamai Wedge van Serengeti National Park Tanzania

Hier hebben wij ons 2 dagen kunnen verbazen inzake de overweldigende hoeveelheid dieren, waarna onze reis werd voorgezet weer terug naar het midden van de Serengeti, het zogeheten Seronera Area. Inmiddels heeft onze gids de bijnaam gekregen Frank “Eagle Eye”. Het is ongelofelijk hoe deze mensen op grote afstand dieren kunnen spotten. Frank wist ons ook van elke vogel en/of ander dier de naam en gewoontes te vertellen.

Luipaard in Seronera Area van Serengeti National Park Tanzania

Ballonvaart boven Serengeti National Park

De ballonvaart boven de Seronera was ook weer een goed georganiseerde belevenis en na afloop werden wij getrakteerd op een Engels ontbijt in “the middle of nowhere”.

Ballon safari boven Serengeti National Park Tanzania

Seronera Area van Serengeti National Park

Uiteindelijk komt aan alles een eind en werden wij door Frank de volgende ochtend afgezet bij de “airstrip”om met een lokaal vliegtuig terug te keren naar het beginpunt aan de voet van de Kilimanjaro, waar wij nog even konden bijkomen alvorens naar huis terug te gaan. Arme Frank daarentegen moest zo’n 8 uur naar huis rijden. Mijn pijn in ons hart hebben wij dan ook afscheid van elkaar genomen.

Prachtig zicht op Mt Kilimanjaro Tanzania

Meest indrukwekkende vakantie

Al na de eerste 3 dagen moesten wij nadenken welke dag van de week het was en welke datum. Dit geeft aan hoe ontspannen iemand kan worden in de natuur, met dank aan en bewondering voor een super geoliede organisatie door Mambulu! Safaris in samenwerking met de lokale partner. 

En zoals iedereen kan beamen: onze gids Frank was de beste!

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...