Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Families Rijswijk en Domburg, Driebruggen

Zambia en Malawi

Oh, wat hebben wij het geweldig gehad. Rob had ontzettende mooie locaties voor ons geregeld, met heel hartelijke en gezellige mensen en heerlijk eten. Geweldig bedankt Rob, alles was tot in de puntjes geregeld. Het is voor ons een onvergetelijke reis geweest. Hiermee hebben jullie ons het echte “Out of Afrika”gevoel gegeven.
Teun en Trees
Co en Dineke 
Driebergen

Locaties aan of boven de rivier. Geweldig mooi uitzicht vanuit de lodge. Heel veel nijlpaarden en krokodillen in de rivier, zelfs olifanten liepen langs onze lodge en ook kwamen vader, moeder en baby olifant door de rivier bij onze lodge op bezoek. Wat een mooie ervaring.

Livingsone, Victoria watervallen

Wij vlogen met Kenya Airways van Schiphol via Nairobi naar Livingstone, daar werden we opgewacht door een aardige chauffeur en naar onze lodge gebracht: de Chundukwa River Lodge.

Lodge aan de Zambezi rivier bij Livingstone Zambia

Een prachtige locatie gelegen aan de Zambezi rivier met ontzettend vriendelijke beheerders en personeel. Onze lodge stond op palen, gedeeltelijk boven de Zambezi rivier. ’s Nachts waren de nachten nogal koud, dus hadden wij in ons bed een elektrisch deken. Hier hebben wij voor het eerst de nijlpaarden horen brullen ’s nachts en liepen ze zelfs onder onze lodge te grazen. Geweldig. We hebben hier ook een sunset cruise gemaakt op de rivier. Geweldig mooie zonsondergang gezien en veel krokodillen, nijlpaarden en apen. 

De natuur is hier ontzettend mooi en we hebben hier heerlijk gegeten,veel gepraat en gelachen tijdens het eten onder de mooie sterrenhemel. We hebben ook een helikoptervlucht boven de Victoria watervallen gemaakt .Een enorme belevenis en spectaculair. Ook hebben we een bezoekje gebracht in het nabij gelegen dorpje; erg vriendelijke mensen.

Victoria watervallen uit een helicopter Zambia en Zimbabwe

South Luangwa National Park

Daarna gingen we naar onze volgende lodge Kakuli Bushcamp in het South Luangwa National Park. Ontzettend gezellige beheerder en weer enorm vriendelijk personeel. Geweldige mooie locatie met ”Out of Africa” safari tenten met prachtig uitzicht over een deel van de Luangwa rivier. Hier hebben we heel veel wild gezien tijdens onze safari game drives. Zelfs een mannetjes leeuw met zijn vrouwtje ….. Geweldig mooi gezicht. Zelfs liepen hier de olifanten langs onze lodge. Geen paniek…..

Olifant op bezoek bij lodge in South Luangwa National Park Zambia
gewoon rustig blijven en afwachten tot hij weer vertrekt. Super om dit mee te maken. Tijdens de game drives hielden wij halverwege altijd een pitstop op ontzettende mooie plekjes bij de rivier. Geweldig…je voelde je één met de natuur.

Toen nog een paar nachten in het Mechenja Buchcamp. Weer een geweldige locatie met een ”openlucht en-suite badkamer” met prachtig uitzicht over de rivier vol met nijlpaarden. Hier zagen wij dat de olifanten door de rivier kwamen en zomaar langs onze lodge liepen. Geweldig….wat een ervaring.

Olifanten steken de Luangwa rivier over bij South Luangwa National Park Zambia

Malawi

Na deze onvergetelijke dagen gingen wij naar Lilongwe in Malawi, daar wachtte ons Afrikaanse vriendinnetje. En zij heeft ons de mooiste plekjes van haar land Malawi laten zien. 

Bye bye ZAMBIA. We hebben genoten van de prachtige accommodaties, de mensen, de natuur en het wild. We kunnen terug kijken op een geweldige, onvergetelijke reis door 2 Afrikaanse landen: Zambia en Malawi.

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...