Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Groep Sneijderberg, Nootdorp

Tanzania

We hebben een onvergetelijke reis door zuid Tanzania gemaakt. De safari is helemaal naar onze wensen ingevuld, waarbij we optimaal van Afrika hebben kunnen genieten! We hebben het heerlijk gehad met goede accommodaties en goede gidsen. Mambulu! Safaris, Bedankt!
Groep Sneijderberg
Nootdorp

Samen met mijn zus Jose en Hans, Peter en Joke en vriendin Gerrie die mijn room mate was, hebben we het heerlijk gehad. Veel gelachen, prachtige landschappen, zeer goede accommodatie, alle planten en bomen,veel bijzondere dieren en vogels, vogel- en dierengeluiden weer gehoord en alle geuren van Afrika weer opgesnoven.

Onze gidsen waren erg goed: Rasheed, later Meseru de Massai en onze chauffeur Kevin. Verder vond ik alle mensen even aardig en behulpzaam en vooral zo vrolijk en kleurrijk. Ik hoef niet te zeggen dat ik wel wat heimwee kreeg.

We zijn geland in Dar es Salaam, toen naar Mikumi National Park. Vandaar naar Ruaha National Park gereden in de Land Cruiser (best flinke km's allemaal). Daarna met het Cesna “caravan” vliegtuigje naar Katavi National Park gevlogen. Dit was voor mij het onontdekte “juweeltje” dus heel goed om dat op het laatst te ontdekken! Met het Cesna-tje (hoe kleiner, hoe beter!) over Zanzibar gevlogen. De reis eindigde in Dar es Salaam, daar nog heerlijk relaxed in een super hotel, om vervolgens weer naar huis te gaan.

We hebben een onvergetelijke reis gehad, helemaal naar onze wensen ingevuld! Bedankt!

Groep Sneijderberg
Nootdorp

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...