Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Groep Sneijderberg, Nootdorp

Tanzania

We hebben een onvergetelijke reis door zuid Tanzania gemaakt. De safari is helemaal naar onze wensen ingevuld, waarbij we optimaal van Afrika hebben kunnen genieten! We hebben het heerlijk gehad met goede accommodaties en goede gidsen. Mambulu! Safaris, Bedankt!
Groep Sneijderberg
Nootdorp

Samen met mijn zus Jose en Hans, Peter en Joke en vriendin Gerrie die mijn room mate was, hebben we het heerlijk gehad. Veel gelachen, prachtige landschappen, zeer goede accommodatie, alle planten en bomen,veel bijzondere dieren en vogels, vogel- en dierengeluiden weer gehoord en alle geuren van Afrika weer opgesnoven.

Onze gidsen waren erg goed: Rasheed, later Meseru de Massai en onze chauffeur Kevin. Verder vond ik alle mensen even aardig en behulpzaam en vooral zo vrolijk en kleurrijk. Ik hoef niet te zeggen dat ik wel wat heimwee kreeg.

We zijn geland in Dar es Salaam, toen naar Mikumi National Park. Vandaar naar Ruaha National Park gereden in de Land Cruiser (best flinke km's allemaal). Daarna met het Cesna “caravan” vliegtuigje naar Katavi National Park gevlogen. Dit was voor mij het onontdekte “juweeltje” dus heel goed om dat op het laatst te ontdekken! Met het Cesna-tje (hoe kleiner, hoe beter!) over Zanzibar gevlogen. De reis eindigde in Dar es Salaam, daar nog heerlijk relaxed in een super hotel, om vervolgens weer naar huis te gaan.

We hebben een onvergetelijke reis gehad, helemaal naar onze wensen ingevuld! Bedankt!

Groep Sneijderberg
Nootdorp

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...