Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Fanny en Conny, Velserbroek

Botswana

Mambulu! Safaris heeft een fantastische reis voor ons samengesteld. Wij hebben zo’n fantastische reis gehad dat wij zeker wel een keer terug willen keren. Dan zullen wij ook weer voor Mambulu! Safaris kiezen, want zij hebben eraan bijgedragen dat dit zo’n mooie reis is geworden.
Fanny en Conny
Velserbroek

Rob kwam bij ons en vertelde vol enthousiasme over Botswana. In samenspraak zijn we tot de volgende reis gekomen:

 • Victoria Falls (Zimbabwe)
 • Chobe National Park (Botswana)
 • Savute Channel (Botswana)
 • Kwara Private Consession Okavango Delta (Botswana)
 • Shinde Private Consession Okavango Delta (Botswana)

De reis begon in Zimbabwe bij de Victoria Falls. Vanuit ons prachtige hotel kon je de watervallen al zien liggen. Wij hebben een helikoptervlucht gemaakt boven de Victoria Falls, wat erg indrukwekkend is om te zien. Op de Zambezi rivier hebben wij een sundowner bootcruise bij zonsondergang gemaakt. Het eerste wild van de vakantie hebben wij hier gespot. Olifanten drinkend langs de oever, nijlpaarden en krokodillen starend vanuit het water.

Per auto reizen we verder naar Chobe. Hier hebben wij een aantal gamedrives gemaakt, waarvan één op het water. Hier zijn de grote populaties nijlpaarden en olifanten typerend. Ook nog een school mogen bezoeken.

School in Kavimba Community bij Chobe National Park Botswana

Na drie dagen komen wij per vliegtuig aan in Savute. De lodge waar we hier verblijven heet Savuti Safari Lodge. Dit bleek voor ons de meest indrukwekkende lodge vanwege het vriendelijke personeel, de ligging en de verscheidenheid aan dieren. Op een paar meter afstand van je eettafel ligt de drinkplaats van olifanten. Geweldig om dit van zo dichtbij te mogen beleven. Onze gids in dit park heet Metal en wist ons veel te vertellen over de omgeving. Tijdens onze gamedrives liet hij ons de wilde honden zien. Zoals het in de natuur gaat worden er ook dieren opgegeten en vanaf dichtbij zagen wij de wilde honden een impala verscheuren. Heftig om te zien, maar zo gaat dat nu eenmaal. Tot slot nog een paar mooie foto’s kunnen schieten van een luipaard. Dit is echt een aanrader! Wij hebben zelfs als verrassing van een privédiner mogen genieten, met het meest heerlijke eten.

African Wild Dogs in Savuti Botswana

Daarna zijn we doorgevlogen naar Kwara. Hier zijn we achter vier leeuwen aangegaan die een strijd hadden om hun territorium. Deze mogelijkheid hadden we, omdat je hier off-road mag rijden. Je kan daardoor zo dicht bij de dieren komen. Wat ook erg prettig is aan Botswana over het algemeen is dat het nog niet te toeristisch is.

Leeuwen met buffel Savuti Botswana

Als laatste gedeelte van onze reis zijn we doorgevlogen naar Shinde. Ook hier weer volop wild. Als meest bijzondere een familie luipaarden.

Game drive in Kwando concessie Okavango Delta Botswana

Het eten tijdens de safari is overal zeer goed verzorgd. Wij hebben zo’n fantastische reis gehad dat wij zeker wel een keer terug willen keren. Dan zullen wij ook weer voor Mambulu kiezen, want zij hebben eraan bijgedragen dat dit zo’n mooie reis is geworden.

Fanny & Conny
Velserbroek

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...