Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Eric en Robbert, Voorschoten/Den Haag

Zuid-Afrika

Zoals reeds telefonisch aangegeven hebben wij een meer dan perfecte reis naar Zuid-Afrika gehad. En om eerlijk te zijn hebben we deze reis aan jou te danken. Ondanks dat we pas laat contact met je zochten heb je een meer dan perfecte reis voor ons uitgestippeld. Je hebt onze input en verzoeken meer dan perfect verwerkt en sterker nog hele goede suggesties gedaan, waar we meer dan dankbaar gebruik van hebben gemaakt.
Met vriendelijke groet, 
Eric Wassenaar & Robbert Willems

Ook je grote mate van flexibiliteit toen we toch ons reisplan veranderde is super. Nog geen dag later had jij een aangepast reisplan. Erg goed idee om ook te slapen op de struisvogel farm, wat ook weer een bijzondere locatie was. Daar schijn je patent op te hebben, lekker kleinschalig en persoonlijk!

Daarnaast hadden we ook andere offertes aangevraagd. Sommige waren 4 keer zo duur. Alle plekken waar jij ons naar toe hebt gebracht waren meer dan prima dus je hebt ons ook nog een hoop geld bespaard. Wij zouden dit zelf niet hebben kunnen regelen.

De route was geweldig en ook de reisafstanden waren meer dan goed. Alle tijd om ergens te stoppen en e.e.a. te zien. We werden overal hartelijk ontvangen en hoefden ons nergens druk om te maken. Zoals je weet hebben we je 1 keer gebeld en binnen een paar uur was dat voor ons kleine probleem ook opgelost. Dit hadden we niet verwacht.

Super geregeld vanaf het begin tot het eind. Dit gaan we zeker nog een keer doen!

Dus nogmaals dank en op naar de volgende reis.

Met vriendelijke groet,
Eric Wassenaar & Robbert Willems

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...