Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Familie Crijns, Roermond

Namibië, Botswana en Zimbabwe

Wij startten onze Akrika experience in Windhoek in Namibië. Daarna hebben we een rondvlucht gemaakt boven Sossusvlei, boottochten en game drives gemaakt in de Okavango Delta en Chobe National Park in Botswana en de Victoria watervallen bezocht in Zimbabwe. Hierna eindigde onze trip via Mambulu! Safaris, waarvan wij voluit kunnen zeggen dat alles zeer goed geregeld was.
Met vriendelijke groet,
Familie Crijns/Roermond

Wij startten onze Akrika experience in Windhoek. Van hieruit met huurauto Toyota Hilux naar Swakopmund, waar wij meteen op de quads konden stappen om een spectaculaire tour door de zandduinen daar te gaan maken.

Quad rijden in de Namib Desert bij Swakopmund Namibië

De volgende dag hadden wij een scenic flight over de Sossus Vlei gereserveerd bij Eagle Eye Aviation. Deze maatschappij begeleidde ons zeer goed. Aanvankelijk was het mistig, en hadden we de keuze of we wel of niet wilden opstijgen. Na enkele uren trok de mist op en hadden we een zeer mooie 2¼ uur durende vlucht over de desert, zagen oryxen, oude diamantmijnen, shipwrecks en de zeehonden en flamingo’s langs de kust. Een van onze zonen mocht een tijdlang de besturing van het vliegtuig overnemen. Dat was wel speciaal. Die middag teruggereden naar Windhoek

Sossusvlei tijdens scenic flight vanuit Swakopmund Namibië

De volgende dag transfer per vliegtuig van Windhoek naar Maun, en meteen daaropvolgend de vlucht met Cessna naar Kanana Camp in de Okavango Delta. We werden opgehaald en hadden eigenlijk meteen al een gamedrive. Uitstekende gids was Doctor. Het kamp was boven verwachting, en de verzorging super.

Mokoro tocht bij Kanana Camp Okavango Delta Botswana

Hier hadden we enkele gamedrives, een nightdrive, mokorotocht en wandelsafari. We zagen ondermeer een interactie tussen wilde honden en olifanten. Op de dag van vertrek kwamen 2 olifanten dwars door de lodge en verdwenen ook weer op hun gemak.

Olifant bij Kanana Camp Okavango Delta Botswana

Na twee dagen zijn we doorgevlogen naar Chobe National Park en verbleven daar in Bakwena Lodge. Ook een heel fijne accommodatie. Hier maakten we een riviersafari en een gamedrive. Veel olifanten gezien, naast ze gestaan bij de drinkplaats en een grote groep leeuwen langdurig geobserveerd, hyena’s, jackals gezien.

Hyena in Chobe National Park Botswana

Na 2 dagen doorgereden naar de Victoria Falls met verblijf in de Amadeus Lodge. Fijn was het zwembad en de kamers waren ook prima. Hier hadden we meteen de eerste avond een sunsetrivercruise. Heerlijk, je vaart op een gegeven moment over de rivier tussen zon en maan door. Geweldige sunset met de nijlpaarden om je heen, en voortreffelijk gegeten. De volgende dag zijn we naar de watervallen gegaan, hebben de rondgang door het Park gelopen en bij de Gorges nog enkele activiteiten gedaan.

Leeuw tijdens game drive in Chobe National Park Botswana

Hierna eindigde onze trip via Mambulu! Safaris, waarvan wij voluit kunnen zeggen dat alles zeer goed geregeld was.

Met vriendelijke groet,
Familie Crijns/Roermond

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...