Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
44 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Familie van der Wiel, Noordwijk

'Out of Africa' ervaring in Malawi en Zambia

Wij wilden ons huwelijksjubileum vieren met ‘iets speciaals’. Waar andere organisatoren bij het horen van de leeftijd van de kleindochters snel afhaakten, ging Mambulu! Safaris / Rob Sijm met dit gegeven juist enthousiast aan de slag. Daarbij hadden we ook ruimte en flexibiliteit om zelf een deel van het programma te organiseren.
Dank aan Mambulu hiervoor.
Ton van der Wiel

Als ervaren Afrika-reizigers moest het een reis in zuidelijk Afrika zijn. En uiteraard moesten de kleindochters van 4 en 6 in tenten kunnen slapen, met ’s avonds een vuurtje waarop we marshmellows konden roosteren.

Zambia safari op maat kamperen op de oever van de Luangwa rivier | Mambulu! Safaris With A Difference

Het werd een reis naar Malawi en Zambia (South Luangwa). Alles klopte! De logistiek, de lodges, het eten bereid door de kok en vooral de voortreffelijke gids/chauffeur waren van hoge kwaliteit.

Zambia safari op maat olifanten en giraffen in de Luangwa rivier voor de campsite | Mambulu! Safaris With A Difference

Dat er olifanten rond de tenten liepen en dat wij (en de kleindochters) een luipaard en leeuws op een ‘kill’ zagen heeft een organisator niet in de hand, maar maakte het geheel helemaal af.

Zambia safari op maat parende leeuwen in South Luangwa National Park | Mambulu! Safaris With A Difference

Het was met recht een ‘out of Africa’ ervaring!

Dank aan Mambulu! Safaris hiervoor.
Ton van der Wiel

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

Zambia, wandelsafari in South Luangwa

Wij danken Rob voor de perfectie organisatie, de verzorging, begeleiding, alles was tot in de puntjes geregeld, een hele prettige ervaring, waarvan wij hebben mogen genieten. Bij ons thuis onder genot van een kopje koffie hebben we samen met Rob gekozen voor de wandelsafari in South Luangwa in Zambia. Al onze wensen zijn door Rob verwezelijkt van begin tot het eind van de reis, zodat we onbezorgd van de reis hebben kunnen genieten en wat hebben we genoten!
Bernadette en Bert Budde
Didam

Lees meer...