Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Marieke en Maarten, Kuala Lumpur

Huwelijksreis Zambia en Malawi

Onze huwelijksreis naar Zambia en Malawi was er een om nooit te vergeten. Van in het begin tot het einde zijn we op een professionele en vriendelijke manier begeleid geweest door Rob. Hij heeft een reis opgesteld binnen ons budget en volledig binnen onze verwachtingen met nog een aantal aangename verrassingen tijdens de reis zelf.
Groetjes,
Marieke en Maarten

Maatwerk is inderdaad de correcte omschrijving voor de manier waarop Rob de reis met ons heeft samengesteld. Een luisterend oor, ongenuanceerde informatie over reizen in Afrika en zijn ervaring hierin hebben deze reis tot een prachtig success gemaakt.

Wij kunnen iedereen aanraden om met Mambulu! Safaris in zee te gaan voor een overgetelijke Afrika reis. Voor ieder wat wils.

Malawi Safari op maat romantisch diner op Likoma Island Lake Malawi | Mambulu! Safaris With A Difference

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...