Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Recensies

Eline, Tom, Laura en Bob, Hoogstraten (België)

Botswana

Deze reis was voor ons een onvergetelijke ervaring, met prachtige landschappen, veel dieren en zeer vriendelijke mensen! Wij kunnen dit alleen maar aanraden, zo een avontuur moet je eens meegemaakt hebben! En Mambulu! Safaris heeft de ervaring alleen nog maar beter gemaakt!
Groeten,
Eline, Tom, Laura en Bob

Vrijdag 14 juli begonnen we aan ons groot avontuur. Vanuit Kaapstad namen we een klein vliegtuigje richting Maun. Daar werden we hartelijk ontvangen door Sammy (man verhuurbedrijf auto), hij legde ons met hand en tand uit hoe we de komende dagen met onze auto moesten overleven. Na een zeer uitgebreide en nuttige briefing over onze auto trokken we richting de supermarkt.  Door het op voorhand op maken van een boodschappenlijst was het makkelijk om te winkelen, zeker doen als je op safari vertrekt!

Campsite bij Mucheje Chobe Riverfront

De 1e nacht sliepen we in Discovery B&B in Maun, nog even niet in de tent en gewoon slapen in een bed, zodat we ons helemaal konden klaar maken voor het grote avontuur. Hier kon je ook nog avond eten verkrijgen, wat meteen al zorgde voor een gezellig sfeertje. Van Maun reden we richting Third Bridge. Het viel ons onmiddellijk op dat de rit langer ging duren dan verwacht omwille van de onverharde wegen, zand en overlopende dieren. We raden aan om steeds genoeg tijd te nemen voor je verplaatsingen, elke rit is een game drive op zich, dus vertrek vroeg genoeg!

Victoria watervallen vanuit Kasane Botswana

Toen we de 1e dag onze tent op stelden werden we vergezeld door meerdere olifanten, een spannend moment, maar integrerend om te zien. Op de meeste campsites zijn er verschillende activiteiten mogelijk (boattrip, game drive.. ) vraag op voorhand info, en doe dit zeker ook eens! Voorzie steeds genoeg hout, best in het begin genoeg aankopen, op de meeste campings is het wel beschikbaar, maar het kan steeds op zijn! Neem zeker de tijd om ‘s avonds rond je kampvuur te gaan zitten en kijk eens naar boven, de sterrenhemel is adem benemend.

Leeuwin in Chobe National Park

Als huurauto hadden wij een Toyata Landcruiser met 2 tenten er boven op. Deze auto was tip top in orde! Ook de tenten er op zijn ruim genoeg voor 2 personen, na enkele dagen krijg je wel wat rugpijn.  Tijdens de uitgebreide briefing, kijk na of alles in je auto werkt (frigo, satelliet telefoon, stoelen..) en kruip eens onder de motorkap check olie etc. Plaats ook zeker na een week kamperen een lodge in, de Afrikaanse ‘ luxe ‘ moet je ook eens meegemaakt hebben. 

Deze reis was voor ons een onvergetelijke ervaring, met prachtige landschappen, veel dieren en zeer vriendelijke mensen! Wij kunnen dit alleen maar aanraden, zo een avontuur moet je eens meegemaakt hebben! En Mambulu! Safaris heeft de ervaring alleen nog maar beter gemaakt!

Olifanten bij Chobe Riverfront

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...