Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
 • Home
 • Recensies
 • Karine en Marc Geerts-Van den Heuvel, Loenhout (België)

Recensies

Karine en Marc Geerts-Van den Heuvel, Loenhout (België)

Namibië

Rob, voor de tweede maal mochten wij jou deskundige en zeer persoonlijke begeleiding en aanpak ondervinden. Het was alweer een voorrecht met jou te kunnen samenwerken, nogmaals bedankt voor alles. En wat betreft Afrika, ons verhaal is nog niet uitverteld zo vermoeden wij. Dus als het opnieuw begint te kriebelen vinden wij vast en zeker nogmaals de weg naar Bennebroek ! Want daar starten grootse Afrika-avonturen ….
Karine en Marc Geerts-Van den Heuvel
Loenhout (België)

Afrika, you love it or you hate it, wordt weleens gezegd. En misschien is dat ook een stukje waar.  In ieder geval behoren wij wel zeker tot diegenen waarop het eerste van toepassing is. Na een meer dan geslaagde Uganda-reis (lees hier het verslag van de Uganda-reis van Karine en Marc), vorig jaar in vorm gegoten door Rob, deden wij ook dit jaar voor deze Namibië trip nogmaals beroep op de deskundige begeleiding van Mambulu! Safaris om een op maat gemaakt programma ineen te steken. Dat Rob daarbij steeds rekening houdt met de persoonlijke voorkeuren en specifieke wensen is voor ons zeker één van de vele troeven van Mambulu! Safaris.

Karine met Namibische kinderen

Ons self-drive avontuur door Namibië werd een groot succes, mede ook door de keuze van Rob voor zeer degelijke lokale partners. Ons inziens ook een zeer belangrijke schakel die bijdraagt tot het welslagen van een reis.

Rotsformaties bij Sossusvlei

Van het prille begin tot net voor vertrek staat Rob paraat met raad en daad.  En vooral het laatste mochten wij ondervinden toen wij af te rekenen kregen met een valse start van onze trip. Wegens motorproblemen met het vliegtuig werd onze vlucht onderbroken en moesten wij noodgedwongen terugkeren naar Schiphol waar het 24u wachten werd op een volgende vlucht.  Dit had natuurlijk praktische gevolgen voor ons programma.  Een probleem dat direct accuraat door Rob en de plaatselijke partner werd aangepakt en opgelost.

Inmense zandduinen bij Sossusvlei in Namibië

Bij het opstellen van ons gevarieerd programma heeft Rob ook zeker rekening gehouden met de afstanden van alle etappes zodat deze op een ontspannen manier konden gereden worden met af en toe een rustigere dag wanneer er 2 opeenvolgende nachten in een accommodatie waren voorzien. Variatie vonden wij terug in de diverse regio’s die werden opgenomen in onze route zoals Sossusvlei, Brandberg, Damaraland; allen met hun specifieke landschappen.

Bijzondere rotsformaties bij Wuestenquell Namibië

Wij hadden ook de wens geuit liever niet Swakopmund aan te doen. Hiervoor had Rob een zeer bijzonder alternatief voorzien en dit werd meteen het meest bijzondere plekje van de hele trip !Een bezoek aan een Himba-village was nog zo’n specifieke wens van ons die zonder probleem in vervulling kon gaan.

Marc met klein Himba jongetje

Ook qua accommodaties werd het een mooie mix van basic tot zeer luxueus en we logeerden enkele malen op zeer tot de verbeelding sprekende plekjes waar we ons soms alleen op de wereld waanden. Ook bij die keuzes is er goed geluisterd naar onze specifieke wensen en voorkeuren. Rob denkt écht met de klant mee !

Neushoorns en olifanten bij waterhole Halali in Etosha National Park

Natuurlijk mocht Etosha National Park niet op ons programma ontbreken. Ook daar is Rob erin geslaagd om alleen al voor dit onderdeel enkele dagen te voorzien op 3 verschillende locaties, zodat wij ruimschoots de gelegenheid hadden om het park op een ontspannen manier te doorkruisen en te kunnen genieten van het bijzondere wildlife. Niet alleen door er zelf rond te rijden, ook enkele begeleide gamedrives behoorden tot de mogelijkheden. Momenten waarop het steeds genieten is van alle informatie die je wordt aangereikt door de gidsen.

Cheetahs bij Onguma Private Game Reserve

De kers op de taart was de afsluiter van Etosha nl Onguma Tented Camp. Een kleinschalig, luxueus paradijsje waar we nog 2 nachten verbleven om ontspannen na te genieten van alle indrukken tijdens deze fantastische rondreis.  

Kortom onze self-drive door Namibië werd een groots en geslaagd avontuur en we zouden het zo overdoen !

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...