Botswana exclusieve wildlife & desert fly-in safari

Tijdens deze Botswana exclusieve wildlife & desert fly-in safari staan twee thema’s centraal; safari en luxe. U begint de maatwerk safari reis bij de imposante Victoria watervallen, waarna u naar Linyanti Wildlife Reserve, Khwai Community Area en Central Kalahari Game Reserve afreist op zoek naar wilde dieren. Geniet van de grote hoeveelheid dieren die aan u voorbij komen en van de adembenemende uitzichten. U verplaatst zich tijdens deze maatwerk safari reis van locatie naar locatie met kleine vliegtuigjes en u verblijft in prachtige intieme accommodaties. Neem contact met ons op voor een ontwerp voor uw exclusieve fly-in safari in Botswana.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1 - 2, Victoria watervallen, Gorges Lodge

Vandaag arriveert u in het plaatsje Victoria Falls in Zimbabwe. Bij aankomst wordt u opgewacht door een chauffeur die u naar uw accommodatie brengt. De Gorges Lodge biedt uitzicht over de Batoka Gorges en ligt 200 meter boven de Zambezi rivier. Afhankelijk van uw aankomst tijd kunt u heerlijk relaxen, een bezoek brengen aan de Victoria watervallen of eventueel een sunset cruise maken op de Zambezi rivier.

Dag 3 - 5, Linyanti Wildlife Reserve, Selinda Explorers Camp

Na het ontbijt wordt u opgehaald door een chauffeur voor uw transfer naar Kasane Airport in Botswana. Hier vandaan vliegt u met een klein vliegtuigje naar de airstrip van Selinda Explorer’s Camp. Het kamp bevindt zich in Linyanti Wildlife Reserve één van de meest afgelegen en exclusieve safari gebieden van Botswana. In deze ongerepte wildernis, waar verschillende wildlife documentaires zijn gemaakt, kunt u genieten van het wild. U kunt hier dag en nacht game drives maken, wandel safari’s, kano tochten maken. Verder is er een speciaal Young Explorer’s.

Dag 6 - 8, Khwai Community Area, Machaba Camp

Vandaag vliegt u verder naar Machaba Camp in de Khwai Community Area. De lodge bevindt zich in de Khwai Community Area grenzend aan Moremi Game Reserve en aan de permanente waterwegen van de Okavango Delta. Deze dagen gaat u tijdens de game activiteiten op zoek naar de grote katten en Afrikaanse wilde honden die hier vaak worden gespot.

Dag 9 - 11, Central Kalahari, Kalahari Plains Camp

Uw volgende bestemming die u aanvliegt is de Central Kalahari Game Reserve. Dit is één van de grootste natuurreservaten ter wereld, gelegen op de grootste zand bekken in de wereld: de Kalahari-woestijn.De Kalahari wordt gekenmerkt door uitgestrekte, open ruimtes, eindeloze vergezichten en graslanden. Dit is geen woestijn van hoge zandduinen, maar eerder een landschap met open pannen en taille-hoge grassen. De Central Kalahari is de thuisbasis van tal van oryx en springbok kuddes naast andere antiloop soorten en verschillende roofdieren. U kunt hier game drives of een Bushmen wandeling maken en als u dat wilt; slapen onder de sterren hemel.

Op dag 11 wordt u naar het vliegveld van Maun gevlogen voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze Botswana exclusieve wildlife & desert fly-in safari.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Entreegelden voor de parken
 • Binnenlandse vluchten
 • 2 activiteiten per dag

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.