Botswana avontuurlijke privé kampeer safari

Tijdens deze Botswana avontuurlijke privé kampeer safari reist u door de Okavango Delta, Moremi Game Reserve, Savuti, Chobe National Park naar de Victoria watervallen in Zimbabwe. De eerste dag van de privé kampeer safari vliegt u in naar een mooi safarikamp in de Okavango Delta. Daarna reist u met uw privé safarikamp, met gids en kamp staff, door meest ongerepte delen van noord Botswana. U overnacht op privé kampeerplaatsen. De laatste 2 dagen van de privé kampeer safari bent u in Victoria Falls waar u de Victoria watervallen bezoekt. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze privé kampeer safari in Botswana.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1 - 2, Okavango Delta, Oddballs Camp
Vandaag arriveert u in Maun in Botswana aan de grens van de Okavango Delta. Van hieruit vliegt u direct door met een klein vliegtuigje vliegt u naar uw accommodatie in de Okavango Delta. Vanuit Oddballs Camp maakt u game drives, wandel safari’s en mokoro tochten. Een mokoro (uitgeholde boomstam) was vroeger hét transportmiddel voor de bewoners van de Delta. Vandaag de dag is de mokoro van polyester ter bescherming van de bomen.
Dag 3 - 4, Moremi Game Reserve, mobiel kamp
Na uw ochtend activiteit en het ontbijt vliegt u naar Moremi Game Reserve. U wordt opgewacht door uw gids voor de mobiele safari. De rest van de dag maakt u game drives door Moremi Game Reserve. De komende dagen maakt u ’s morgens en ’s middags game drives door het Xakanaxa / Third Bridge gebied Moremi Game Reserve. Op dag 4 rijdt u door de Khwai Community Area. Dit gebied staat bekend om de grote hoeveelheid wilde dieren, met een beetje geluk spot u Afrikaanse wilde honden.
Dag 5 - 6, Savuti, mobiel kamp
Na het ontbijt vervolgt u met uw gids de mobiele kampeersafari. U rijdt naar het Savuti gebied van Chobe National Park. De komende dagen verkent u samen met uw gids dit wildlife rijke gebied van Chobe National Park. Uw mobiele kamp dient als uitvalsbasis voor de activiteiten van de dag.
Dag 7 - 8, Chobe Riverfront, mobiel kamp
U rijdt samen met u gids via Chobe Forest Reserve naar de Riverfront van Chobe National Park. U overnacht op een privé campsite in het park. De Chobe Riverfront kenmerkt zich door de grote kuddes olifanten en buffels die hier leven. De rivier heeft grote aantrekkingskracht op vele vogelsoorten.
Dag 9 - 11, Victoria watervallen, Ilala Lodge
Vandaag komt een einde aan uw mobiele kampeersafari. U rijdt vanaf de uitgang van Chobe National Park via Kasane naar Victoria watervallen in Zimbabwe. U kunt de watervallen bezoeken, een rondvlucht boven watervallen maken of diverse adrenaline verhogende activiteiten ondernemen, zoals bungee jumpen en abseilen. Na het ontbijt op dag 11 wordt u ruim op tijd naar het vliegveld van Victoria Falls gebracht voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis. Hier eindigt onze dienstverlening.
Reissom
Neem contact met ons op voor een offerte voor deze avontuurlijke privé kampeer safari in Botswana. Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.
Inclusief:
 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen zoals beschreven
 • Binnenlandse vluchten tussen de kampen
 • Game viewing activiteiten tijdens de safari
 • Entreegelden voor de parken
 • 4×4 fully equipped safarivoertuig met gids/chauffeur en mobiel kamp tijdens mobiele safari, inclusief brandstof
Exclusief:
 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Activiteiten rondom de Victoria watervallen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving
* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.