Luxe fly-in familie safari Botswana

Tijdens deze 7-daagse luxe maatwerk familie fly-in safari in Botswana vliegt u naar de Khwai Community Area. Dit gebied ligt ingeklemd tussen Moremi Game Reserve, de Okavango Delta en Chobe National Park in Botswana. Het is één van de wildrijkste gebieden in Botswana.

U begint uw safari op maat in Maun waarna u per vliegtuig naar uw accommodaties vliegt. U verblijft in een luxe familie safari tenten in kleine intieme safari kampen waarvandaan u game drives, boot safari’s en wandel safari’s onderneemt. Uw kinderen zullen genieten van de belevenissen in de ongerepte natuur en ongemerkt veel leren. Samen beleeft u een geweldige vakantie. Mooie momenten worden mooie herinneringen voor later. Neem contact met ons op voor uw maatwerk fly-in familie safari.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1-3, Khwai Community Area , Little Machaba Camp

Bij aankomst op internationale vliegveld van Maun wordt u opgewacht en verwelkomt door een vertegenwoordiger van onze lokale partner. Vanaf hier vliegt u in een klein vliegtuigje naar de Khwai Community Areagrenzend aan Moremi Game Reserve.Hier wordt u opgewacht door een gids die u naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten brengt. U verblijft in een luxe familie safari tent met en-suite badkamer en niet te vergeten de romantische buitendouche. De tent ligt op een houten dek en de paden naar de tenten kronkelen tussen de grote rivierbomen.

Tijdens uw verblijf in Little Machaba maakt u game drives en wandel safari’s, brengt u een bezoek aan de lokale community en als het water het toelaat maakt u een Mokoro tocht. U kunt natuurlijk ook genieten van het wild dat aan u voorbij trekt wanneer u heerlijk bij uw tent of bij het zwembad zit. Na het avond eten maakt u nog een avond game drive. U bepaalt zelf in overleg met het management van Little Machaba het tempo van de dag en de activiteiten die u wilt ondernemen.

Dag 4 -6, Okavango Delta - Gomoti Plains Camp

Vandaag wordt u naar de airstrip van de Khwai Community Area gebracht. Vanaf hier vliegt u in een klein vliegtuigje over het prachtige landschap van Botswana naar de airstrip in de Okavango Delta. Hier wordt u opgewacht door een gids en naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten gebracht. Ook hier verblijft u in een luxe familie safari tent. Gebouwd in de iconische Machaba stijl met als  thema water en land; beide essentieel voor het leven in de Okavango Delta. Er is warm en koud stromend water en binnen- en buitendouches.

Tijdens uw verblijf in het Gomoti Plains Camp maakt u game drives, wandel safari’s en een Mokoro tocht. Het avond eten wordt als het even kan onder de sterren geserveerd. U bepaalt zelf in overleg met het management van Gomoti Plains Camp het tempo van de dag en de activiteiten die u wilt ondernemen.

Gomoti Plains Camp Okavango Delta @ Andrew Howard
Gomoti Plains Camp Okavango Delta @ Andrew Howard
Dag 7, Maun

In de ochtend vliegt u terug naar Maun voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis of een aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze luxe fly-in familie safari in Botswana.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • ‘Shared’ verplaatsingen
 • ‘Shared’ game viewing activiteiten
 • Entreegelden voor de parken
 • Binnenlandse vluchten
 • 2 activiteiten per dag

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.