Home / Reissuggesties / Botswana suggesties maatwerk safari’s

Botswana reissuggesties

Voorbeelden maatwerk safari’s

Als u aan Botswana denkt, denkt al snel aan de Okavango Delta. Botswana heeft veel meer te bieden. Wat denkt u van Chobe National Park, Moremi Game Reserve, Central Kalahari Game Reserve en de Makgadikgadi Salt Pans. Stuk voor stuk gebieden die regelmatig onderdeel zijn van de maatwerk safari’s die wij mogen verzorgen voor onze gasten. Soms zelfs in combinatie met de Victoria watervallen. 

Door de goede vervoersmogelijkheden en het juiste advies zijn de verschillende gebieden in Botswana goed met elkaar te combineren. Hierdoor kunt u comfortabel die hoogtepunten bezoeken die u wilt. Of u nu een exclusieve fly-in safari wilt maken, een mobiele kampeer safari wilt ondernemen of een selfdrive avontuur wilt beleven, het is allemaal mogelijk in Botswana. Op basis van uw plannen, wensen en ideeën ontwerpen wij samen met u de safari die bij u past.

Onderstaand treft u een aantal Botswana safari voorbeelden. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De safari voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden in Botswana.

Neem contact met ons op voor uw maatwerk safari in Botswana. En wij maken een passend safari ontwerp voor u.

vraag gratis offerte op maat aan

Botswana safari voorbeelden