Home / Reissuggesties / Groepsreizen Nederlandstalig

Groepsreizen Nederlandstalig

Groepsreizen Nederlandstalig

“Een reis naar Afrika staat hoog op ons wensenlijstje, maar om dat individueel te doen dat is een stap te ver”. Dit horen wij nogal eens van mensen die bij ons een aanvraag doen voor een safariontwerp. Dat vinden wij jammer, omdat wij graag zoveel mogelijk mensen met de ongereptheid van Afrika kennis willen laten maken.

Vandaar dat wij in 2020 Nederlandstalige safari’s in kleine groepen (maximaal 8 deelnemers) organiseren naar Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. De groepen worden begeleid door een Nederlandstalige reisleider en de internationale vliegreis is inbegrepen in de reissom.

Samen met onze partner, die is gespecialiseerd in kleinschalige groepsreizen, hebben wij persoonlijk de routes ontworpen. Door het kleine aantal deelnemers aan de safari heeft u een individuele reisbeleving. 

Nederlandstalige reisleiding

Het succes van een reis hangt in belangrijke mate af van de kwaliteit van de reisleiding, vandaar dat uw door een Nederlandstalige gidsen wordt begeleidt. De gidsen zijn geboren in de landen die u bereist of ze hebben er een groot deel van hun leven gewoond. Ze geven u een realistisch beeld over de natuur en de geschiedenis van het land en over het dagelijks leven.

Onderweg kan altijd iets onvoorzienbaar gebeuren dat uw gids eenvoudig kan oplossen. Als de gids uw vragen niet onmiddellijk kan beantwoorden dan zal hij het antwoord zo snel mogelijk achterhalen. Onze gidsen onderscheiden zich door de passie waarmee ze hun taak uitvoeren.

Veelzijdige en authentieke routes

Een goed doordachte route is de basisvereiste voor een succesvolle rondreis. Daarom hebben we routes ontworpen op basis van onze eigen kennis en ervaring. De routes zijn extreem veelzijdig en fantasierijk en brengen u naar de absolute hoogtepunten van de landen.

Ontmoeting met andere culturen

Tijdens de reizen heeft u uitgebreid de gelegenheid de authentieke bewoners van de landen waar u doorheen reist te ontmoeten. Zo maakt u kennis met het echte dagelijks leven. U maakt wandelingen door dorpjes, bezoekt markten, bezoekt scholen en ontmoet de lokale bevolking. U doet ervaringen op die u de rest van uw leven niet meer vergeet.

vraag gratis offerte op maat aan

Groepsreizen Nederlandstalig 2020