Home / Reissuggesties / Malawi maatwerk safari’s

Malawi reissuggesties

Voorbeelden maatwerk safari’s

Malawi is een opkomend land als het gaat om safari ervaringen. Het land is een ruwe diamant die wacht om ontdekt te worden tijdens een maatwerk safari. Vanuit de hoofdstad Lilongwe maakt u een maatwerk safari naar ongerepte natuurgebieden. De belangrijkste bestemmingen in Malawi zijn Majete Wildlife Reserve, Liwonde National Park, Nyika Plateau National Park en Nkhotakota Wildlife Reserve. Veel safari’s eindigen aan Lake Malawi, het derde grootste zoutwater reservoir van Afrika.

Maak tijdens uw safari op maat kennis met de gastvrije en warme bevolking van Malawi. De reden dat Malawi ook wel ‘het warme hart van Afrika‘ wordt genoemd. Bezoek bijvoorbeeld Njobvu Cultural Village. En u ervaart zelf hoe het dagelijks er in Malawi aan toegaat.

Een maatwerk safari in Malawi wordt vaak gecombineerd met een bezoek aan South Luangwa National Park in Zambia. Dit natuurpark wordt door kenners het mooiste natuurpark van Afrika genoemd. Bovendien ligt het park op maar 5 uur rijden van Lilongwe.

Onderstaand treft u een aantal Malawi safari voorbeelden. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De safari voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden in Malawi.

Neem contact met ons op voor uw maatwerk safari in Malawi. En wij maken een passend safari ontwerp voor u.

vraag gratis offerte op maat aan

Malawi safari voorbeelden