Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,5
9,5 van 10
39 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
  • Home
  • Reissuggesties
  • Malawi

Wilt u kennis maken met de Afrikaanse wildernis én genieten van comfort en luxe? Dan is deze exclusieve fly-in individuele maatwerk safari iets voor u. In 14 dagen reist u langs de hoogtepunten van Malawi, waaronder Majete Wildlife Reserve, Liwonde National Park en Lake Malawi. Op elke plek verblijft u een aantal dagen, zodat u de schoonheid ervan op u kunt laten inwerken en er volop kunt genieten. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar de hoogtepunten van Malawi.

Pumulani romantisch diner bij zonsondergang aan Lake Malawi

Deze op maat gemaakte rondreis door Malawi brengt u langs het mooiste wat het land te bieden heeft. U rijdt zelf met uw eigen huurauto of met een gids/chauffeur door het ruige maar glooiende Nyika National Park. Vanuit hier reist verder naar het Nkhotakota Wildlife Reserve waar u aan de oevers van de de Bua River verblijft. U vervolgt uw reis, met een tussenstop in Lake Malawi, naar het zuidelijk gelegen Majete Wildlife Reserve, het nieuwste natuurpark van Malawi. Hierna, na een bezoek aan Liwonde National Park te hebben gebracht, heeft u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een lokaal dorp en de echte cultuur te proeven. U eindigt uw reis op Lake Malawi, waar u op twee verschillende eilanden verblijft.

Malawi rondreis op maat Nyika National Park | Mambulu Safaris With A Difference

U reist tijdens deze 15-daagse safari (privé of in een kleine internationale groep) door het 'warme hart van Afrika', zoals Malawi wordt genoemd. Tijdens deze reis maakt u kennis met de warme vriendelijke bevolking. U bezoekt onder andere het Dzalanyama Forest Reserve met zijn vele vogelsoorten en Lake Malawi. In Zambia verblijft u een aantal dagen bij South Luangwa National Park. Optioneel kunt u in een lokaal dorpje overnachten. Neem contact met ons op voor een offerte!

Malawi safari op maat warme bevolking van Malawi | Mambulu! Safaris With A Difference

Tijdens deze selfdrive safari op maat rijdt u met uw eigen 4x4 huurauto door Malawi. U rjidt zelf naar het ruige Nyika National Park in het noorden van Malawi en via de westoever van Lake Malawi naar de glooiende hellingen met theeplantages rond Thyolo. Via Liwonde National Park rijdt u naar Lake Malawi waar u op 2 verschillende eilanden overnacht. Een afwisselende maatwerk selfdrive safari door het 'warme hart van Afrika', zoals Malawi wel wordt genoemd.

Mumbo Island in Lake Malawi

U begint uw luxe safari reis op maat in South Luangwa National Park in Zambia. Hier geniet u van het vele wild en de ongerepte natuur. Vervolgens verblijft u in een kleine intieme lodge op het idylische Likoma Island in Lake Malawi. Aansluitend maakt u een maatwerk reis door het midden en zuiden van Malawi en verblijft u in luxe accommodaties. U bezoekt onder andere Majete Wildlife Reserve en Liwonde National Park. Tijdens uw reis ervaart u hoe gemakkelijk u in contact komt met de inwoners van Malawi, het warme hart van Afrika.

Chalet Kaya Mawa Likoma Island Lake Malawi

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Reiservaringen

Tanzania
We hebben een onvergetelijke reis door zuid Tanzania gemaakt. De safari is helemaal naar onze wensen ingevuld, waarbij we optimaal van Afrika hebben kunnen genieten! We hebben het heerlijk gehad met goede accommodaties en goede gidsen. Mambulu! Safaris, Bedankt!
Groep Sneijderberg
Nootdorp

Lees meer...