Exclusieve privé fly-in safari Namibië

Tijdens deze 10-daagse exclusieve privé fly-in safari Namibië vliegt u naar verschillende hoogtepunten. U begint uw maatwerk safari in Windhoek van waar uit u vliegt naar het Namib Naukluft National Park, Damaraland Twyfelfontein en het Etosha National Park. U verblijft in exclusieve accommodatie waarvandaan u activiteiten onderneemt en zo het Namibische natuurschoon ontdekt. Neem contact met ons op voor een safariontwerp voor deze exclusieve privé fly-in safari Namibië  vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1 - 2, Windhoek, Hotel Heinitzburg
Bij aankomst op internationale vliegveld van Windhoek in Namibië wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner en naar het Heinitzburg Hotel gebracht. Hier kunt u genieten van alle comfort die het hotel biedt. Vanavond geniet u van het diner met prachtig uitzicht over Windhoek. De volgende dag kunt u Windhoek bezoeken samen met een lokale gids.
Dag 3 - 5, Namib Naukluft National Park, Little Kulala
Vandaag wordt u opgehaald voor uw transfer naar het vliegveld. Vanaf hier vliegt u in een klein propeller vliegtuigje over het prachtige landschap van Namibië naar het Namib Naukluft Park. Hier wordt u opgewacht en naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten gebracht. Hier kunt u genieten van een geweldig uitzicht op de Namib Dessert en van uw villa met privé zwembad. U maakt verschillende game drives en wandel safaris waarbij u natuurlijk de rode zandduinen bezoekt.Optioneel kunt u een ballon safari boeken waarbij u de zon ziet opkomen en die de zandduinen bijzonder mooi kleuren.
Dag 6 - 7, Damaraland, Mowani Mountain Camp
Vandaag vliegt u verder naar het noorden over het steeds veranderende duinenlandschap van de Namib woestijn die aan de kustlijn grenst en het rotsachtige landschap van Damaraland. Eenmaal geland wordt u opgewacht en naar uw accommodatie gebracht.De komende dagen maakt u game drives door dit prachtige ruige landschap met lokale gidsen die u alles kunnen vertellen over dit mooie gebied. Ook kunt u een bezoek brengen aan de rotstekeningen bij Twyfelfontein.
Dag 8 - 10, Etosha National Park, Little Ongava
Wederom staat het vliegtuigje voor u klaar om u naar uw volgende bestemming te vliegen; Estosha National Park. Onderweg ziet u het ruige landschap veranderen in woestijn landschap waarin de Etosha zoutpan goed te zien is. Bij aankomst wordt u opgewacht en naar uw accommodatie gebracht. U verblijft de komende drie nachten in Little Ongava. De villa ligt op de top van een heuvel en biedt prachtige vergezichten over de ongerepte Ongava vlakten. Verder maakt u game drives in zowel het Etosha National Park als het Ongava private Game Reserve. In de ochtend van dag 10 vliegt u terug naar Windhoek vanwaar uw terugvlucht naar huis vertrekt. Hier eindigt onze dienstverlening.
Reissom
Neem contact met ons op voor de reissom van deze exclusieve privé fly-in safari Namibië. Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.
Inclusief:
 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Entreegelden voor de parken
 • Binnenlandse vluchten
 • 2 activiteiten per dag
Exclusief:
 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving
* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.