Luxe individuele maatwerk safari zuid Namibië

Tijdens deze luxe individuele maatwerk safari zuid Namibië reist u door het ruige Kalahari woestijn landschap van zuid Namibië naar de Fish River Canyon, de Namib woestijn en Sossusvlei. U start de maatwerk safari in Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Van daar uit reist u via het zuidelijke deel van de Kalahari woestijn met zijn karakteristieke rode zand naar de gigantische kloof van de Fish River Canyon. Drink een sundowner bovenop een diep rode duin in de Kalahari woestijn. Wandel langs de spectaculaire rand van ’s werelds 2de grootste kloof, de Fish River Canyon. Verken de Namib woestijn met zijn witte zoutpannen en zijn torenhoge rode duinen. Neem contact met ons op voor een ontwerp op maat voor uw luxe individuele maatwerk safari zuid Namibië.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1, Windhoek, Safari Court Hotel

Bij aankomst op internationale vliegveld van Windhoek in Namibië wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner. Hier neemt u uw huur auto in ontvangst en rijdt u naar uw onderkomen voor de eerste nacht. U verblijft hier in het Safari Court Hotel. Het hotel is gunstig gelegen in het centrum van Windhoek en biedt eersteklas service. De goed ingerichte en moderne suites zijn uitgerust met fijne voorzieningen en een eigen badkamer. De rest van de dag kunt u windhoek verkennen.

Dag 2, Kalahari woestijn, Bagatelle Kalahari Game Ranch

Na het ontbijt rijdt u naar het zuiden naar de rand van de zuidelijke Kalahari woestijn. Geniet van een sundowner met uitzicht op de rode Kalahari zandduin voordat u terugkeert naar de lodge voor het avondeten.U verblijft in de Bagatelle Kalahari Game Ranch. Een oase van luxe in het unieke Kalahari landschap. De luxe chalets zijn allemaal met dezelfde aandacht voor detail, zorg gebouwd in warme Afrikaanse tinten gebouwd en ingericht met prachtige meubels. De hout- en stalchalets staan bovenop de zandduinen van de Kalahari.

De ‘Hay bale’ chalets liggen in de valleien tussen de duinen. 4 tuinhofchalets completeren de ranch. Een gerenoveerde oude boerderij vormt het hart van de game ranch. Ga mee met begeleide tours en wandelingen in de magische Kalahari woestijn en geniet van een zonsondergang als de zon de duinen rood kleurt.

Dag 3 - 4, Fish River Canyon, Fish River Lodge

Vandaag rijdt u verder naar de Fish River Canyon in het hart van Nama Karoo. U kunt naar de rand van de canyon rijden waar u prachtig uitzicht op de canyon heeft.U verblijft in de Fish River Lodge. De lodge ligt aan de rand van de adembenemende Fish River Canyon, de 2de grootste ter wereld, en biedt een ongeëvenaard uitzicht op een schitterend landschap. Luxe chalets liggen op de rand van de canyon ruim van elkaar om een gevoel van intimiteit en isolatie te creëren.

Enorme ramen bieden een spectaculair uitzicht op de canyon en de bruisende Afrikaanse lucht. De stijlvol ingerichte chalets zijn uitgerust met eersteklas voorzieningen en een eigen badkamer. Geniet van uw diner naast een knetterend vuur in de winter of op een houten dek met uitzicht op de canyon in de zomer.

Op dag 4 maakt u een volle dag tour naar de bodem van de Fish River Canyon met een 4WD voertuig en gidsen van de lodge. Geniet van uw bush lunch op de oever van de Fish River. Bij terugkomst in de lodge staat het diner klaar.

Dag 5, Namib woestijn, Klein Aus Vista - Eagles Nest Chalets

Vandaag rijdt u verder naar Aus aan de rand van de Namib woestijn, één van de 20 belangrijkste biomen ter wereld. U verblijft in de Klein Aus Vista Lodge in een Eagles Nest Chalets. De lodge ligt in het afgelegen Aus gebergte met prachtige vergezichten van berglandschap en vredige woestijnvlaktes. Geniet van een sundowner op het terras voordat u van de maaltijd in het restaurant geniet.

Dag 6 - 7, Sossusvlei, Desert Homestead

In de loop van de ochtend rijdt u noordwaarts in een van de oudste woestijnen ter wereld, de Namib woestijn. In de late namiddag arriveert u in de lodge nabij Sossusvlei. U verblijft  in Desert Homestead, een eco-vriendelijke lodge in de buurt van de Sesriem toegangspoort van het Namib Naukluft Park. In een brede, grasrijke vallei, beschut door de Nubib, Tsaris en Naukluft bergketens met uitzicht tot de verre duinen.

Desert Homestead biedt in deze prachtige omgeving eenvoudige maar stijlvolle accommodatie met een eigen badkamer in rieten chalets. Rustige omgeving, prachtige zonsop- en zonsondergangen behoren tot één van de hoogtepunten de lodge. Vroeg in de ochtend van dag 7 rijdt u naar Sossusvlei waar u de metershoge rode zandduinen, onder ander Dead Vlei, en de Sesriem Canyon bezoekt. In de middag keert u terug in de lodge.

Dag 8 - 9, Windhoek, River Crossing

Begin de dag met een heerlijke kop thee of koffie voordat u bijvoorbeeld een schilderachtige paardrijd tour kunt maken. Onderweg geniet u van een picknick ontbijt met prachtig uitzicht. Hierna keert u terug naar de lodge. Later reist u door naar Windhoek en uw accommodatie River Crossing.

River Crossing is een gezellige elegante lodge dicht bij het centrum van Windhoek. De lodge is gebouwd op een heuvel met een prachtig uitzicht op bergen aan de ene kant en de stad Windhoek aan de andere kant. De ruime en goed ingerichte kamers hebben een eigen badkamer en voorzieningen van hoge kwaliteit. Dineer terwijl u geniet van een fantastisch uitzicht op de omgeving in het restaurant van het hotel.

Op dag 9 rijdt u naar het vliegveld van Windhoek waar u uw huurauto inlevert en incheckt voor uw internationale vlucht naar huis of uw aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze luxe individuele maatwerk safari zuid Namibië.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • 9 dagen huurauto

Exclusief:

 • Fooien
 • GPS, satelliet telefoon en brandstof voor huurauto
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.