Maatwerk selfdrive safari Namibië

Maatwerk selfdrive safari Namibië naar alle hoogtepunten van Namibië. Bezoek Sossusvlei, Swakopmund, Etosha National Park, Erindi Private Game Reserve en Windhoek. U rijdt zelfstandig en en kampeert in een tentje op het dak van uw stoere 4WD huurauto. U geniet van in uw eigen tempo met uw eigen 4WD huurauto van de schoonheden van Namibië. Neem contact met ons op voor het ontwerp van uw maatwerk selfdrive safari Namibië.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1, Windhoek, Olive Grove Guesthouse

Vandaag landt u op het internationale vliegveld van Windhoek in Namibië waar u wordt opgewacht door onze lokale partner. Hij/zij brengt u naar de plek waar u uw huurauto ophaalt. U kunt in Windhoek inkopen doen voor de reis die u te wachten staat.

Dag 2 - 3, Sossusvlei, Sossusvlei Lodge

Vandaag begint uw avontuur. U rijdt richting het zuiden naar de Sossusvlei die wordt gekenmerkt is door de rode zandduinen. De bekendste duinen zijn Dune 45, Hidden vlei en Dead vlei.

Dag 4 - 5, Swakopmund, Sea Breeze Guesthouse

Na het bezoek aan de Sossusvlei zoekt u de verkoeling op van de Atlantische Oceaan. U rijdt vandaag naar Swakopmund. Hier verblijft u in een 4-sterren accommodatie. Vanuit hier kunt u nog een bezoek brengen aan Walvisbaai. In Walvisbaai zijn zeerobben, pelikanen en flamingo’s te zien.

Een aanrader is de Living Desert tour die u kunt boeken. Tijdens deze tocht door de woestijn maakt u kennis met het leven dat in deze desolate omgeving een thuis heeft gevonden.

Dag 6, Damaraland, Twyfelfontein Country Lodge

Vanuit Swakopmund ontdekt u het Erongo regio in Damaraland nog uitgebreider. U trekt naar het Erongo gebergte waar u fenomenaal uitzicht heeft over unieke rotsformaties. Ook hier zal u in een comfortabele lodge verblijven.

Dag 7, Etosha National Park, Okaukuejo Restcamp

U trekt weer verder. Dit maal richting het noorden, naar Etosha National Park. Etosha National Park is het bekendste park in Namibië voor het spotten van dieren. Er is grote diversiteit in de vegetatie en soorten dieren. De dieren worden het vaakst gespot bij de watertjes die verspreid over het park te vinden zijn.

Dag 8 - 10, Onguma Game Reserve, Onguma Tented Camp

U rijdt vandaag dwars door het Etosha National Park. Onderweg kunt u nog op zoek gaan naar dieren en hier en daar stoppen bij een waterhole. U eindigt uw tocht vandaag in Onguma Private Game Reserve. In dit wildpark leven 30 soorten dieren waaronder leeuwen, cheetah en luipaard als jagers.

Dag 11 - 13, Erindi Game Reserve, Old Traders Lodge

Op uw weg terug naar Windhoek bezoekt u nog één unieke plaats, Erindi Private Game Reserve. U bezoekt het game reserve waar kunt geniet van unieke accommodatie in een overweldigend landschap. U verblijft hier in accommodaties die in de rotsen verwerkt zijn. U blijft hier twee nachten en kunt onder andere game drives maken in het Erindi Private Game Reserve.

Dag 14, Windhoek

Vandaag rijdt u terug naar Windhoek waar u uw auto weer inlevert. Vanuit hier wordt u naar het vliegveld gebracht.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze maatwerk selfdrive safari Namibië.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Entreegelden voor de parken
 • 4×4 huurauto, inclusief briefing, super bond & excess (aansprakelijkheid US$ 340), ongelimiteerde kilometers, cross border papierwerk, one way fee, eindschoonmaak en back up service (7×24), GPS en satelliet telefoon (allen gesprekken worden doorbelast)

Exclusief:

 • Fooien
 • Brandstof voor de huurauto
 • Alle entreegelden voor de nationale parken
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.