Namibië luxe privé fly-in safari

Tijdens deze Namibië luxe privé fly-in safari op maat ontdekt u op comfortabele manier de hoogtepunten van Namibië. U begint uw luxe privé fly-in safari op maat in Windhoek. Daarna vliegt u in privé vliegtuigjes naar Sossusvlei en vervolgens Damaraland, Skeleton Coast en Kaokoland. Neem contact met ons op voor een ontwerp voor uw Namibië luxe privé fly-in safari.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1, Windhoek, Olive Grove Guesthouse

Vandaag arriveert u op het internationale vliegveld van Windhoek in Namibië waar onze vertegenwoordiger u ophaalt en naar uw hotel brengt. Hier kunt u bijkomen van uw vliegreis en genieten van de mogelijkheden in Windhoek. Er zijn veel leuke restaurants in deze unieke stad. In Windhoek vindt u nog veel invloeden uit de tijd dat Namibië een Duitse kolonie was gemixt met moderne architectuur.

Dag 2 - 3, Sossusvlei, Kulala Desert Lodge

Met een binnenlandse vlucht arriveert u in de Namib woestijn. U wordt naar uw 4-sterren lodge gebracht, vanuit waar u de Sossusvlei woestijn verkent. De Sossusvlei is een woestijn met rode zandduinen waarvan de bekendste Dune 45, Hidden vlei en Dead vlei zijn.

Dag 4 - 5, Damaraland, Damaraland Camp

Vanuit Sossusvlei vliegt u naar Damaraland. Een onontgonnen gebied met uitgestrekte uitzichten en prachtige rotsformaties. Hier geniet u van de ongereptheid en Spitzkoppe, de Brandberg en Vingerklip, de hoogtepunten van dit gebied.

Dag 6 - 8, Skeleton Coast, Hoanib Skeleton Coast Camp

Na uw verblijf in het ongerepte Damaraland vliegt u naar Skeleton Coast voor het ultieme ‘in-the-middle-of-nowhere gevoel’. In de brute omstandigheden vind u prachtige flora en fauna. Ook kunt u op de uitgestrekte stranden oude scheepswrakken bekijken.

Dag 9 - 11, Kaokoland, Epupa Falls Lodge

Vanuit Skeleton Coast vliegt u door naar Kaokoland. Hier wordt u overweldigd met de mooiste uitzichten van unieke rotsformaties en landschappen. Uw accommodatie heeft fantastisch uitzicht op de Kunene rivier, de belangrijkste rivier voor mens en dier in het gebied.

Aan al het goede komt een einde. Zo ook aan uw luxe privé fly-in safari in Namibië. Op dag 11 vliegt u terug naar Windhoek en vanuit hier vliegt u weer naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze Namibië luxe privé fly-in safari.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Entreegelden voor de parken
 • Binnenlandse vluchten

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.