Selfdrive safari door ruwe natuur van Namibië

Maatwerk selfdrive safari door ruwe natuur van Namibië met uw eigen 4WD huurauto door Namibië. U begint uw maatwerk safari reis in Windhoek. Vervolgens bezoekt u het Erindi Private Game ReserveDamaralandTwyfelfontein, Etosha National Park en Okonjima Nature Reserve. De safari eindigt in Windhoek, waar u de auto weer inlevert en u naar het vliegveld wordt gebracht. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze selfdrive safari door ruwe natuur van Namibië.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1 - 2, Windhoek, River Crossing

Vandaag landt u op het internationale vliegveld van Windhoek in Namibië waar u wordt opgewacht door onze lokale partner. Na een uitgebreide briefing neemt u uw huurauto in ontvangst. Wellicht rijdt u nog even naar een supermarkt voor wat inkopen. De volgende dag kunt u een bezoek brengen aan het centrum van de stad om te winkelen of te lunchen in een van de vele restaurants.

Dag 3 - 4, Erindi, Camp Elephant

In de loop van de ochtend verlaat u Windhoek en rijdt u naar het Erindi Private Game Reserve. Het park biedt een verscheidenheid aan dieren en afwisselend landschap. In het Erindi Private Game reserve heeft u kans de Big5 te zien. Bij zonsopkomst maakt u een gamedrive, wanneer de natuur ontwaakt en dieren gaan op zoek naar voedsel. In de middag kunt u een wandelsafari maken. Een leuke manier om andere dieren maar ook planten, bomen en sporen te zien.

Dag 5, Damaraland, Madisi Camp

Na het ontbijt rijdt u richting Khorixas in Damaraland. U overnacht op een campsite in middenin de wildernis van Damaraland. De campsite is ideaal gesitueerd voor reizigers die onderweg zijn naar Etosha National Park. In de omgeving leven woestijn olifanten en bevinden zich vele rotstekeningen. Vanaf de campsite kunt u diverse activiteiten in de omgeving maken.

Dag 6 - 7, Twyfelfontein, Twyfelfontein Country Lodge

Bij Twyfelfontein zijn rotstekeningen van de Bosjesmannen te vinden. Twijfelfontein staat op de werelderfgoed lijst van UNESCO. Het is een aanrader om met een gids langs de rotstekeningen te gaan. U rijdt naar het bezoekerscentrum en sluit u aan bij een gids.

Op dag 7 kunt u de eeuwenoude San rotsschilderingen en de bijzondere geologische en steenformaties in de Brandberg regio bezoeken. Aanraders om te bezoeken zijn de Brandberg, de Organ Pipes, en de rotsschilderingen bij Twyfelfontein. Relaxen aan het zwembad is natuurlijk ook een optie.

Dag 8 - 9, Etosha Nationaal Park, Okaukuejo

Vandaag rijdt u naar Etosha National Park, waar de roofdieren ruim zijn vertegenwoordigd: leeuwen, cheetahs, luipaarden, hyena’s en Afrikaanse wilde honden. Ook ziet u hier neushoorns, olifanten, giraffen, zebra’s, jakhalzen, honey badgers, verschillende soorten antilopen, wrattenzwijnen, struisvogels en nog vele andere diersoorten.

Dag 10 - 11, Etosha Nationaal Park, Halali

Deze dagen rijdt u zelfstandig door Etosha National Park. Er zijn eindeloos veel loopjes en routes die u kunt rijden op zoek naar de wilde dieren van Etosha National Park. Veel dieren verzamelen zich bij de waterholes in het park, dus het is de moeite waard om een poosje bij een waterhole te gaan staan met de motor uit.

Dag 12 - 13, Okonjima, Okonjima Campsite

Na uw laatste ochtend game drive rijdt u naar Okonjima Game Reserve in de omgeving van Otjiwarongo, waarbij u een bezoek kunt brengen aan AfriCat Foundation en alles te weten kunt komen over de rehabilitatie van de katachtigen.

Na het ontbijt op dag 13 rijdt u naar het vliegveld van Windhoek waar u de huurauto inlevert. Na de overdracht checkt u in voor de internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze selfdrive safari door ruwe natuur van Namibië.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Entreegelden voor de parken
 • 4×4 huurauto, inclusief briefing, super bond & excess (aansprakelijkheid US$ 340), ongelimiteerde kilometers, cross border papierwerk, one way fee, eindschoonmaak en back up service (7×24), GPS en satelliet telefoon (allen gesprekken worden doorbelast)

Exclusief:

 • Fooien
 • Brandstof voor de huurauto
 • Alle entreegelden voor de nationale parken
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.