Home / Reissuggesties / Namibië maatwerk safari’s

Namibië reissuggesties

Voorbeelden maatwerk safari’s

Namibië is een paradijs voor luxe fly-in safari’s en avontuurlijke selfdrive safari’s in spectaculaire ongerepte landschappen. Vanuit de hoofdstad Windhoek maakt u prachtige safari’s naar de Kalahari Desert, Fish River Canyon, Sossusvlei, Swakopmund, Damaraland, Etosha National Park en het Waterberg Plateau. Via de Caprivi Strip en de Zambezi Regio heeft u toegang tot Botswana, Zambia en de Victoria watervallen in Zimbabwe.

Maak tijdens uw safari op maat in Namibië kennis met oude inheemse stammen als de San Bushmen en de Himba’s. Verwonder u aan de desolate landschappen en de diersoorten die zich hebben aangepast aan deze harde omstandigheden, zoals gemsbokken, struisvogels en woestijn olifanten.

Een maatwerk selfdrive safari met een stoere 4WD jeep met tentjes op het dak laat zich prima combineren met Botswana, als u voldoende tijd heeft.

Onderstaand treft u een aantal Namibië safari voorbeelden. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De safari voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden in Namibië.

Neem contact met ons op voor uw maatwerk safari in Namibië. En wij maken een passend safari ontwerp voor u.

vraag gratis offerte op maat aan

Namibië safari voorbeelden