Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,5
9,5 van 10
43 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
  • Home
  • Reissuggesties
  • Namibië

Namibië reissuggesties

Tijdens deze 9-daagse luxe maatwerk selfdrive safari in Namibië reist u door het ruige Kalahari woestijn landschap van zuid Namibië naar de Fish River Canyon, de Namib woestijn en Sossusvlei. U start de maatwerk safari in Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Van daar uit reist u via het zuidelijke deel van de Kalahari woestijn met zijn karakteristieke rode zand naar de gigantische kloof van de Fish River Canyon. Drink een sundowner bovenop een diep rode duin in de Kalahari woestijn. Wandel langs de spectaculaire rand van 's werelds 2de grootste kloof, de Fish River Canyon. Verken de Namib woestijn met zijn witte kleizoutpannen en zijn torenhoge rode duinen. Neem contact met ons op voor een ontwerp op maat voor uw luxe safari in zuid Namibië.

Namib woestijn zuid Namibië

Tijdens deze selfdrive safari op maat reist u zelfstandig met een 4WD huurauto van Windhoek, door Namibië en Botswana naar de Victoria watervallen. In Namibië bewonderd u de Sossusvlei, Damaraland en Etosha Nationaal Park. Door een mooie route door de Caprivistrip, via verschillende wild parken bereikt u Botswana. Hier bezoekt u het Chobe Nationaal Park, wat bekend staat om de vele olifanten die er te zien zijn. De laatste stop van deze reis ligt in Zimbabwe, bij de Victoria watervallen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze mooie selfdrive safari.

Safari op maat Vechtende mannetjes impalas | Mambulu Safaris with a difference

Safari op maat waarbij u zelf door het afgelegen Kaokoland in Namibië rijdt onder begeleiding van een ervaren gids. Een typische reis voor de avontuurlijke reiziger. Tijdens deze selfdrive safari op maat rijdt u met een ervaren lokale gids door het afgelegen Kaokoland op zoek naar de leegte, prachtige landschappen en wildlife zoals leeuwen, de woestijn olifant en de neushoorn. Deze selfdrive safari met gids op maat is een fantastische aanvulling op een selfdrive safari langs alle andere hoogtepunten van Namibië of een avontuur op zich met de zekerheid van een professionele gids. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat voor deze selfdrive safari in Kaokoland met gids.

Self drive in Kaokoland in Namibië is als een expeditie ga goed voorbereid op pad

Tijdens deze 10-daagse exclusieve privé fly-in safari op maat in Namibië vliegt u naar verschillende hoogtepunten. U begint uw maatwerk safari in Windhoek van waar uit u vliegt naar het Namib Naukluft National Park, Damaraland en het Etosha National Park. U verblijft in exclusieve accommodatie waarvandaan u activiteiten onderneemt en zo het Namibische natuurschoon ontdekt. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar de hoogtepunten van Namibië.

Exclusieve fly in safari in Namibië

Maatwerk selfdrive safari reis naar alle hoogtepunten van Namibië, onder andere Sossusvlei, Swakopmund, Etosha National Park en Windhoek. U rijdt zelfstandig en en kampeert in een tentje op het dak van uw 4wd huurauto. U geniet van in uw eigen tempo met uw eigen 4wd huurauto van de schoonheden van Namibië. Neem contact met ons op voor het ontwerp van uw selfdrive safari op maat door Namibië.

Gravel roads in Namibië prima begaanbaar

Maatwerk selfdrive safari met uw eigen 4WD huurauto in 13 dagen door de ruwe natuur van Namibië. U begint uw maatwerk safarireis in Windhoek. Vervolgens bezoekt u het Erindi Prive Wild Reservaat DamaralandTwyfelfontein, Etosha National Park en Okonjima Nature Reserve. De reis eindigt in Windhoek, waar u de auto weer inleverd en u naar het vliegveld wordt gebracht. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze bijzondere safari door Namibië.

Goed begaanbare gravel roads in Namibië

Tijdens deze luxe privé fly-in safari op maat ontdekt u op comfortabele manier de hoogtepunten van Namibië. U begint uw luxe privé fly-in safari op maat in Windhoek. Daarna vliegt u in privé vliegtuigjes naar Sossusvlei en vervolgens Damaraland, Skeleton Coast en Kaokoland. Neem contact met ons op voor een ontwerp voor uw luxe privé fly-in safari op maat in Namibië.

Kameleon in Kaokoland in Namibië

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Reiservaringen

Botswana

Deze reis was voor ons een onvergetelijke ervaring, met prachtige landschappen, veel dieren en zeer vriendelijke mensen! Wij kunnen dit alleen maar aanraden, zo een avontuur moet je eens meegemaakt hebben! En Mambulu! Safaris heeft de ervaring alleen nog maar beter gemaakt!
Groeten,
Eline, Tom, Laura en Bob

Lees meer...