Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,5
9,5 van 10
38 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
  • Home
  • Reissuggesties
  • Namibië

Met uw eigen auto rijdt u dertien dagen door Namibië. U begint uw reis in Windhoek. Vervolgens bezoekt u het Erindi Prive Wild Reservaat, Twyfelfontein, Damaraland, Etosha Nationaal Park en Okonjima Nature Reserve. De reis eindigt in Windhoek, waar u de auto weer inleverd en u naar het vliegveld wordt gebracht.

Safari op Maat Einde van de asfaltweg | Mambulu Safaris with a difference

Deze 3-weekse reis brengt u van Windhoek, door Namibië en Botswana naar de Victoria watervallen. In Namibië bewonderd u de Sossusvlei, Damaraland en Etosha Nationaal Park. Door een mooie route door de Caprivistrip, via verschillende wild parken bereikt u Botswana. Hier bezoekt u het Chobe Nationaal park, wat bekend staat om de vele olifanten die er te zien zijn. De laatste stop van deze reis ligt in Zimbabwe, bij de Victoria watervallen.

Safari op maat Vechtende mannetjes impalas | Mambulu Safaris with a difference

Selfdrive safari reis op maat langs alle hoogtepunten van Namibië. U rijdt zelfstandig en en kampeert in een tentje op het dak van uw 4wd huurauto. Uw selfdrive safari reis begint in Windhoek en brengt u langs de zandduinen van Sossusvlei, Swakopmund en Etosha National Park. U geniet van in uw eigen tempo met uw eigen 4wd huurauto van de schoonheden van Namibië.

Namibië beschikt over een prima onderhouden en begaanbaar netwerk van gravel roads

Tijdens deze luxe privé fly-in safari op maat ontdekt u op comfortabele manier de hoogtepunten van Namibië. U begint uw luxe privé fly-in safari op maat in Windhoek. Daarna vliegt u in privé vliegtuigjes naar Sossusvlei en vervolgens Damaraland, Skeleton Coast en Kaokoland. Wij ontwerpen uw maatwerk safari helemaal volgens uw individuele wensen.

Kameleon in Kaokoland in Namibië

Safari op maat waarbij u zelf door het afgelegen Kaokoland rijdt onder begeleiding van een ervaren gids. Een typische reis voor de avontuurlijke reiziger. Tijdens deze selfdrive safari op maat rijdt u met een ervaren lokale gids door het afgelegen Kaokoland op zoek naar de leegte, prachtige landschappen en wildlife zoals leeuwen, de woestijn olifant en de neushoorn. Deze selfdrive safari met gids op maat is een fantastische aanvulling op een selfdrive safari langs alle andere hoogtepunten van Namibië of een avontuur op zich met de zekerheid van een professionele gids.

Self drive in Kaokoland in Namibië is als een expeditie ga goed voorbereid op pad

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Reiservaringen

Malawi en Zambia
Wat hebben we genoten van onze rondreis door Malawi en Zambia eind april 2013. Alles was perfect geregeld.
Anke, Peter, Joëlle en Stijn
Helmond

Lees meer...