Exclusieve maatwerk fly-in safari noord Tanzania

Tijdens deze exclusieve maatwerk fly-in safari noord Tanzania vliegt u naar de hoogtepunten van noord Tanzania. U begint uw safari in Arusha vanwaar u per vliegtuig naar verschillende nationale parken vliegt, waaronder Tarangire Nationaal Park, Ngorongoro Crater en Serengeti Nationaal Park. U verblijft in exclusieve accommodaties van waar uit u middels game drives en wandel safari’s de Afrikaanse Bush ontdekt. Neem contact met ons op voor een safariontwerp voor deze exclusieve maatwerk fly-in safari noord Tanzania.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1, Arusha, Arusha Coffee Lodge

Bij aankomst op Kilimanjaro International Airport wordt u in de aankomst opgewacht door een chauffeur en naar de Arusha Coffee Lodge gebracht. Hier kunt u in alle comfort bijkomen van de vliegreis en acclimatiseren voor de rest van de reis. Prikkel uw zintuigen door de koffie te proeven die in de Arusha Coffee Lodge gemaakt wordt of kijk vanuit uw chalet uit over de altijd groene koffie velden.

Dag 2 - 3, Tarangire Nationaal Park, Tarangire Treetops

Vandaag volgt u een rondleiding door de koffievelden rondom de Arusha Coffee Lodge. Hierna wordt u naar het vliegveld gebracht om naar het Tarangire Nationaal Park te gaan. Middels een game drive wordt u van de Kuro Airstrip naar het Tarangire Treetops gebracht. Dit is uw accommodatie voor de komende twee nachten. Deze lodge ligt op de grens van het nationale park en heeft een eeuwenoude Baobab boom als middelpunt.

In uw chalet vind u dat de lodge veel lokale producten gebruikt en uw chalet heeft een glazen wand waardoor u fantastische uitzichten kunt genieten vanuit uw eigen kamer. Dag 3 bezoekt u na uw ontbijt het nabijgelegen Maasai dorp gevolgd door een ochtend game drive. In de middag heeft u de kans om een wandel safari te maken. Tijdens deze wandeling komt u op een nieuwe manier in aanraking met de natuur. Een eventuele avondgamedrive laat u de prachtige zonsondergang zien onder het genot van een koud drankje.

Dag 4 - 5, Ngorongoro Crater, The Manor at Ngorongoro

Na een laatste gamedrive door Tarangire Nationaal Park wordt u weer naar de Kuro Airstrip gebracht. Hierna volgt uw vlucht naar de Manyara Airstrip, vlakbij de Ngorongoro Crater. U wordt opgehaald van de airstrip en naar de Manor at Ngorongoro gebracht. Hier zult u op tijd zijn voor een heerlijke High Tea.

Dag 5 staat een langere game drive op de planning. U zult na een vroeg ontbijt op pad gaan in de Ngorongoro Crater. Na een afdaling de krater in met vele fantastische en weidse uitzichten komt u aan in dit unieke eco-systeem. U luncht ook in de Ngorongoro Krater, zodat u maximaal gebruik maakt van uw tijd.

Dag 6 - 7, Serengeti Nationaal Park, Serengeti Pioneer Camp

Na een relaxte ochtend waarin u Lake Manyara Nationaal Park bezoekt wordt u na de lunch weer naar de airstrip gebracht. Hiervandaan vliegt u naar Serengeti Nationaal Park. U komt precies op tijd aan voor zonsondergang.

De rest van de avond kunt u genieten van de comfort van het kamp. Serengeti Pioneer Camp heeft een traditionele stijl en kijkt uit over Moru Kopjes. De volgende dag geniet u van game drives in het Serengeti National Park. In de buurt zijn de ‘Big 5’ en (in het juiste seizoen) de migratie te vinden.

Dag 8, Arusha, Arusha Coffee Lodge

In de ochtend maakt u vanuit het kamp een wandel safari in het Serengeti National Park. Na de lunch zult u middels een game drive weer naar de airstrip gebracht worden waarvandaan u terug vliegt naar Arusha. Hier heeft u een dagkamer in de Arusha Coffee Lodge, waar u uw reis ook begonnen bent. Nadat u zich heeft klaargemaakt voor de terugvlucht wordt u naar Kilimanjaro Airport gebracht.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze exclusieve maatwerk fly-in safari noord Tanzania.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Entreegelden voor de parken
 • ‘Shared’ game drives activiteiten
 • ‘Shared’ binnenlandse vluchten in executive jet

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.