Tanzania privé droom safari op maat

Tijdens deze Tanzania privé droom safari op maat reist met privé gids door Arusha National Park, Lake Manyara National Park, Serengeti National Park en de Ngorongoro Crater. U maakt kennis met de Maasai cultuur en verblijft 2 nachten in het Sinya privé wildreservaat ten westen van Mt Kilimanjaro. U sluit uw privé droom safari op maat af met een aantal dagen relaxen op een idyllisch strand aan de Indische oceaan. Neem contact met ons op voor een offerte voor uw Tanzania privé droom safari op maat.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1 Arusha, Ahadi Lodge

Vandaag komt u aan op het internationale vliegveld Kilimanjaro bij Arusha in Tanzania. In de aankomsthal wordt u opgewacht door een chauffeur die u naar uw eerste onderkomen brengt.

Dag 2, Arusha National Park, Isoitok Maasai

Vandaag maakt u een game drive en wandelsafari in Arusha National Park. Daarna rijdt u via Arusha naar de Karatu Highlands, waar u overnacht bij een authentiek Maasai dorp. Hier maakt u kennis met uw Maasai gids die u rondleidt door het domein van de Maasai community waartoe hij behoort. Vlakbij dit dorp overnacht u in een luxe safari tent.

Dag 3, Lake Manyara National Park, Isoitok Maasai

Deze ochtend maakt u een wandeling met een lokale Maasai gids die u vertelt over de medicinale werking van bomen in planten in de omgeving van het dorp. Hij neemt u ook mee naar de Boma waar de hutjes van de Maasai staan. Later op de dag maakt u een game drive door Lake Manyara National Park.

Dag 4 - 6, Serengeti National Park, Kusura Camp

U rijdt door de Ngorongoro Conservation Area naar de uitgestrekte vlaktes van het Serengeti National Park. U maakt de hele dag game drives door Serengeti National Park. U bezoekt onder andere de Rock Kopjes waar regelmatig leeuwen en cheetahs te vinden zijn. Uw accommodatie bevindt zich in het centrale gedeelte van het Serengeti National Park.

Dag 7, Olduvai Gorge, Rhino Lodge

U rijdt in de vorm van een game drive het Serengeti National Park uit. Onderweg naar de Ngorongoro Crater bezoekt u de Olduvai Gorge, de wieg van de mensheid.

Dag 8, Ngorongoro Crater, Ahadi Lodge

Vandaag vertrekt u vroeg naar de Ngorongoro Crater waar u de hele dag game drives maakt. De krater wordt gekenmerkt door de grote hoeveelheid wildlife die u hier kunt zien. U maakt zelfs kans om neushoorns te zien. In de loop van de middag rijdt u naar Arusha.

Dag 9 - 10, Sinya privé wildreservaat, Kambi ya Tembo

U vertrekt met uw gids naar het Sinya privé wildreservaat ten westen van Mt Kilimanjaro. Vanuit de intieme lodge maakt u game drives in het reservaat en maakt u een lichte wandeling op de flanken van de hoogste berg van Afrika, Mt Kilimanjaro. In het reservaat leven enorme olifanten met gigantische slagtanden.

Dag 11 - 15, Pangani Beach, The Tides Lodge

U vliet vanaf Moshi naar de airstrip van Pangani aan de Indische Oceaan. Na de korte overtocht met een veerpont komt u aan bij Pangani Beach, waar u heerlijk kunt relaxen en genieten van het mooie strand.

Op de laatste dag van uw verblijf bij Pangani Beach wordt u naar de airstrip van Pangani gebracht voor uw binnenlandse vlucht naar Dar-es-Salaam. Later op de dag volgt uw aansluiting op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze Tanzania privé droom safari op maat.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Privé 4×4 safarivoertuig, inclusief brandstof
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Engelstalige privé gids/chauffeur
 • 1½ liter water per persoon per dag tijdens de safari
 • Emergency Evacuation Cover

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.