Zuid Tanzania privé fly-in safari

Tijdens deze Zuid Tanzania privé fly-in safari op maat naar zuid Tanzania bezoekt u de natuurparken Selous Game Reserve, Mikumi National Park, Udzungwa Mountains en Ruaha National Park in het relatief rustige zuiden van Tanzania. Een deel van de privé safari op maat reist u met een privé gids/chauffeur. Vanuit Ruaha National Park vliegt u naar Katavi National Park, waar u versteld staat van de ongereptheid. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze zuid Tanzania privé fly-in safari.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1, Dar-es-Salaam, Peacock Hotel

Vandaag arriveert u op het internationale vliegveld van Dar-es-Salaam in Tanzania. In de aankomsthal wordt u opgewacht door een chauffeur die u naar uw eerste accommodatie brengt, het Peakcock Hotel.

Dag 2 - 3, Selous Game Reserve, Selous Wilderness Camp

U wordt door uw privé gids opgehaald en rijdt u, na de kennismaking en briefing, naar de Selous Game Reserve. Aan het einde van de middag maakt u een bootsafari op de Rufiji rivier. Het dagritme van de volgende dagen deelt u in in overleg met uw gids.

Dag 4 - 5, Selous Game Reserve, Mbuyu Safari Camp

In de loop van de middag rijdt u in de vorm van een game drive naar de volgende accommodatie, gelegen diep in Selous Game Reserve.

Dag 6, Uluguru Mountains, Sable Mountain Lodge

Vandaag doorkruist u Selous Game Reserve van oost naar west naar de Uluguru Mountains. Aan het einde van de middag verlaat u het park en rijdt u de korte afstand naar Sable Mountain Lodge, uw accommodatie voor de komende nacht. Alle kamers en tenten kijken uit over Selous Game Reserve.

Dag 7, Mikumi National Park, Mikumi Wildlife Camp

Na het ontbijt vertrekt u voor een mooie route langs de Uluguru Mountains richting Morogoro. In de loop van de middag arriveert u, na een stop in Morogoro, bij uw accommodatie bij Mikumi National Park.

Dag 8 - 10, Udzungwa Mountains, Hondo Hondo Camp

U begint met een game drive in Mikumi National Park. Na de lunch rijdt u naar de Udzungwa Mountains, waar u de komende 3 nachten verblijft. Deze dagen maakt u wandelingen met een lokale gids in de Udzungwa Mountains.

Dag 11 - 12, Ruaha National Park, Ruaha Hilltop

De transfer naar Ruaha National Park is een lange rit. U rijdt door Baobab Valley en Iringa richting Ruaha National Park. Uw eerste accommodatie ligt net buiten het park. Hier blijft u 2 nachten. Vanuit de lodge maakt u game drives in het park.

Dag 13 - 14, Ruaha National Park, Mdonya Old River Camp

De komende dagen verblijft u in een lodge die diep in Ruaha National Park ligt in het rustige westelijke deel van het park. Vanuit Mdonya Old River Camp verkent u de omgeving.

Dag 15, Ruaha National Park, Ruaha River Camp

In de loop van de middag rijdt u in de vorm van een game drive naar het oosten van Ruaha National Park, waar u overnacht in een mooie accommodatie gelegen in het park aan de Ruaha rivier.

Dag 16 - 20, Katavi National Park, Katavi Wildlife Camp

Met een klein vliegtuig vliegt u naar één van de meest afgelegen nationale parken van Tanzania, Katavi National Park. De komende dagen staan geheel in het teken van game viewing in Katavi National Park. Samen met het management van het kamp bepaalt u de indeling van de dag.

Na het ontbijt op dag 20 vertrekt u in de vorm van een game drive naar de airstrip van Katavi National Park. Van hier uit maakt u een binnenlandse vlucht naar Dar-es-Salaam. In de loop van de avond vertrekt uw internationale vlucht.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze zuid Tanzania privé fly-in safari.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen zoals beschreven
 • Entreegelden voor de parken
 • 1 boot safari in Selous op dag aankomst
 • Wandeling met gids in Udzungwa Mountains
 • 4×4 safarivoertuig met gids/chauffeur, inclusief brandstof t/m dag 16
 • Alle binnenlandse vluchten Ruaha – Katavi – Dar-es-Salaam
 • Toegang tot Flying Doctors

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.