Zuid Tanzania safari Bush & Beach

Zuid Tanzania safari Bush & Beach met privé gids/chauffeur door de ongerepte natuurparken van zuid Tanzania. Geniet van de uitgestrektheid en het vele wildlife in onder andere Selous Game Reserve, Mikumi National Park, Udzungwa Mountains en Ruaha National Park. Aan het einde van de privé safari op maat reist u door naar Zanzibar voor een idyllische strandvakantie. Wij ontwerpen uw privé safari geheel op maat volgens uw wensen. Neem contact met ons op voor een maatwerk offerte voor uw privé zuid Tanzania safari Bush & Beach.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1, Dar-es-Salaam, Slipway Hotel

Vandaag arriveert u op het internationale vliegveld van Dar-es-Salaam in Tanzania. In de aankomsthal wordt u opgewacht door een chauffeur die u naar uw eerste accommodatie brengt, het Slipway Hotel.

Dag 2 - 5, Selous Game Reserve, Selous Wilderness Camp

U wordt door uw privé gids opgehaald uit uw accommodatie in Dar-es-Salaam en rijdt u, na de kennismaking en briefing, naar de Selous Game Reserve. Aan het einde van de middag maakt u een bootsafari op de Rufiji rivier. Het dagritme van de volgende dagen deelt u in in overleg met uw gids.

Dag 6, Uluguru Mountains, Sable Mountain Lodge

Vandaag doorkruist u Selous Game Reserve van oost naar west naar de Uluguru Mountains. Aan het einde van de middag verlaat u het park en rijdt u de korte afstand naar Sable Mountain Lodge, uw accommodatie voor de komende nacht. Alle kamers en tenten kijken uit over Selous Game Reserve.

Dag 7 - 8, Mikumi National Park, Mikumi Wildlife Camp

Na het ontbijt vertrekt u voor een mooie route langs de Uluguru Mountains richting Morogoro. In de loop van de middag arriveert u, na een stop in Morogoro, bij uw accommodatie bij Mikumi National Park. Deze dagen maakt u diverse game drives door het nationale park.

Dag 9 - 12, Ruaha National Park, Ruaha Hilltop

De transfer naar Ruaha National Park is een lange rit. U rijdt door Baobab Valley en Iringa richting Ruaha National Park. Uw accommodatie ligt net buiten het park. Hier blijft u 2 nachten. Vanuit de lodge maakt u game drives in het park. De komende dagen bepaalt u samen met uw gids het tempo van de dag.

Dag 13 - 17, Zanzibar, Bellevue Guesthouse

U rijdt in de vorm van een game drive naar de Msembe airstrip van Ruaha National Park voor de binnenlandse vlucht naar Zanzibar. Hier verblijft u 4 nachten in het Bellevue Guesthouse aan de oostkust van Zanzibar. Het guesthouse is een oase van rust na de inspannende safari van de afgelopen dagen.

Op de laatste dag van uw verblijf op Zanzibar wordt u naar het vliegveld van Zanzibar gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Dar-es-Salaam. Hier sluit u aan op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze zuid Tanzania safari Bush & Beach.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Entreegelden voor de parken
 • 1 boot safari in Selous op dag aankomst
 • 4×4 safarivoertuig met gids/chauffeur, inclusief brandstof tot en met dag 13
 • Alle binnenlandse vluchten Ruaha – Zanzibar – Dar-es-Salaam

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Airport departure tax op Zanzibar
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.