Home / Reissuggesties / Tanzania maatwerk safari’s

Tanzania reissuggesties

Voorbeelden maatwerk safari’s

Tanzania is één van de populairste safaribestemmingen in Afrika. Tijdens een maatwerk safari in noord Tanzania bezoekt u onder andere naar Serengeti National Park, Ngorongoro Crater en Tarangire National Park. In zuid Tanzania reist u bijvoorbeeld naar Selous Game Reserve, Ruaha National Park en Katavi National Park. Een bezoek aan een authentiek Maasai stam en een verblijf op Zanzibar vervolmaken uw maatwerk safari.

In noord Tanzania liggen een aantal wereldberoemde natuurgebieden relatief dichtbij elkaar en zijn daardoor gewild bij toeristen. In het zuiden liggen de natuurparken verder weg van elkaar waardoor hier minder toeristen heen gaan. U reist meestal met een privé gids/chauffeur en u kunt sommige trajecten vliegen.

In Tanzania kunt u naast het spotten van wilde dieren een groot aantal andere activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld een beklimming van Mt Kilimanjaro, een mountain bike tocht naar Lake Manyara, een kano safari in Arusha National Park of een chimpansee tracking in Mahale National Park.

Onderstaand treft u een aantal Tanzania safari voorbeelden. Deze voorbeeldreizen geven u een goed beeld van de mogelijkheden. Bijvoorbeeld welke gebieden zijn goed te combineren, welke manieren van transport zijn mogelijk en wat is de gemiddelde reisduur.

Neem contact met ons op voor uw maatwerk safari in Tanzania, zodat wij ook voor uw een passende safari kunnen ontwerpen.

vraag gratis offerte op maat aan

Tanzania safari voorbeelden