Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,5
9,5 van 10
39 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
  • Home
  • Reissuggesties
  • Tanzania

Tijdens deze 8-daagse exclusieve fly-in familie safari op maat in Tanzania geniet u van de oversteek van de Grote Migratie over de Mara rivier in het noorden van het Serengeti National Park en het uitbundige wildlife in en om de Rufiji rivier in het Selous Game Reserve. U vliegt met kleine vliegtuigjes naar de locaties en verblijft in exclusieve privé accommodaties. Deze reis staat garant voor een blijvende herinnering die u niet snel vergeet. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar noord en zuid Tanzania.

Exclusieve fly in familie safari Tanzania

Tijdens deze 8-daagse exclusieve maatwerk fly-in safari vliegt u naar de hoogtepunten van noord Tanzania. U begint uw safari in Arusha vanwaar u per vliegtuig naar verschillende nationale parken vliegt, waaronder Tarangire Nationaal Park, Ngorongoro Crater en Serengeti Nationaal Park. U verblijft in exclusieve accommodaties waarvanuit u middels game drives en wandel safari’s de Afrikaanse bush ontdekt. Neem contact met ons op voor een safariontwerp voor deze exclusieve safari in noord Tanzania.

SkySafari - Cessna Caravan 208 executive jet

Tijdens deze exclusieve safari op maat vliegt naar het noordelijke gedeelte van het Serengeti National Park en Mahale National Park. U geniet van de prachtige uitzichten en de grote hoeveelheid wilde dieren en roofdieren in het Serengeti National Park. Na 3 nachten in de Lamai Wedge vliegt u door naar Mahale National Park waar u op zoek gaat naar de chimpansees die daar leven. Na 4 nachten tussen de chimpansees vliegt u terug naar Arusha voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis of uw aansluitende bestemming. Neem contact met ons op voor een maatwerk safariontwerp naar het Serengeti National Park en Mahale National Park.

Sundowner bij Lamai Serengeti

Tanzania privé safari op maat naar de grote migratie van gnoes en zebra's. U bezoekt tijdens deze safari op maat Lake Manyara National Park, de Ngorongoro Crater en het centrale en noordelijke gedeelte van het Serengeti National Park in Tanzania. U maakt kans de river crossing over de Mara rivier van dichtbij mee te maken. Tijdens deze maatwerk safari combineert u een unieke wildlife beleving met een kennismaking met de Maasai cultuur.

Rivieroversteek Grote Migratie Serengeti National Park Tanzania

Tijdens deze privé droom safari op maat in Tanzania reist met privé gids door Arusha National ParkLake Manyara National ParkSerengeti National Park en de Ngorongoro Crater. U maakt kennis met de Maasai cultuur en verblijft 2 nachten in het Sinya privé wildreservaat ten westen van Mt Kilimanjaro. U sluit uw privé droom safari op maat af met een aantal dagen relaxen op een idyllisch strand aan de Indische oceaan.

Leeuw in Serengeti National Park Tanzania

Deze privé maatwerk safari brengt u naar het Serengeti National Park in juli, augustus of september naar de rivieroversteek van grote migratie van gnoes en zebra's, tijdens hun Great Migration in Tanzania. U verblijft 6 nachten in een intiem seasonal tented Bush Camp (8 tenten) aan de oever van de Mara rivier. Tijdens uw safari op maat heeft u de beschikking over een privé gids en privé safarivoertuig. Wij ontwerpen uw safari geheel op maat volgens uw wensen.

Crossing Mara rivier Serengeti National Park Tanzania

  • 1
  • 2
Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Reiservaringen

Zambia
Op de Vakantiesalon viel Rob ons op vanwege zijn rustige en vooral niet opdringere service en klantgerichtheid. Dit gaf ons direct een goed gevoel. Na vele contacten én een bezoek bij ons thuis heeft Rob uiteindelijk de voor ons perfecte safarireis georganiseerd. Werkelijk alles klopte aan deze reis. Zowel de safari ervaringen en- beleving als de verblijven en mensen die ons professioneel hebben begeleid en verzorgd, hebben onze verwachtingen echt overtroffen. Het statement “With A Difference” absoluut wordt waargemaakt.
Mieke en Matthieu
Bergeijk

Lees meer...