Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,5
9,5 van 10
38 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
  • Home
  • Reissuggesties
  • Tanzania

Tanzania privé safari op maat naar de grote migratie van gnoes en zebra's. U bezoekt tijdens deze safari op maat Lake Manyara National Park, de Ngorongoro Crater en het centrale en noordelijke gedeelte van het Serengeti National Park in Tanzania. U maakt kans de river crossing over de Mara rivier van dichtbij mee te maken. Tijdens deze maatwerk safari combineert u een unieke wildlife beleving met een kennismaking met de Maasai cultuur.

Rivieroversteek Grote Migratie Serengeti National Park Tanzania

Tijdens deze privé droom safari op maat in Tanzania reist met privé gids door Arusha National ParkLake Manyara National ParkSerengeti National Park en de Ngorongoro Crater. U maakt kennis met de Maasai cultuur en verblijft 2 nachten in het Sinya privé wildreservaat ten westen van Mt Kilimanjaro. U sluit uw privé droom safari op maat af met een aantal dagen relaxen op een idyllisch strand aan de Indische oceaan.

Leeuw in Serengeti National Park Tanzania

Deze privé maatwerk safari brengt u naar het Serengeti National Park in juli, augustus of september naar de rivieroversteek van grote migratie van gnoes en zebra's, tijdens hun Great Migration in Tanzania. U verblijft 6 nachten in een intiem seasonal tented Bush Camp (8 tenten) aan de oever van de Mara rivier. Tijdens uw safari op maat heeft u de beschikking over een privé gids en privé safarivoertuig. Wij ontwerpen uw safari geheel op maat volgens uw wensen.

Crossing Mara rivier Serengeti National Park Tanzania

Tijdens deze privé fly-in safari op maat naar zuid Tanzania bezoekt u verschillende nationale parken (Selous Game Reserve, Mikumi National Park, Udzungwa Mountains en Ruaha National Parkin het relatief rustige zuiden van Tanzania. Een deel van de privé safari op maat reist u met een privé gids/chauffeur. Daarna vliegt u in naar Katavi National Park, waar u versteld staat van de ongereptheid. Wij verzorgen uw privé safari geheel op maat volgens uw wensen.

Kudu in Ruaha National Park Tanzania

Privé safari op maat met privé gids/chauffeur door de ongerepte natuurparken van zuid Tanzania. Geniet van de uitgestrektheid en het vele wildlife in onder andere Selous Game Reserve, Mikumi National Park, Udzungwa Mountains en Ruaha National Park. Aan het einde van de privé safari op maat reist u door naar Zanzibar voor een idyllische strandvakantie. Wij ontwerpen uw privé safari geheel op maat volgens uw wensen.

Bwejuu beach Zanzibar

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Reiservaringen

Tanzania
Onze reis door noord Tanzania was
tot in de puntjes geregeld via Rob. We zijn in ons hoofd al een volgende trip naar Afrika aan het maken. Natuurlijk was Rob de eerste die ik benaderde of hij onze reis kan verzorgen, het was allemaal top wat er geregeld is en ik kan Mambulu! Safaris zeker aan iedereen aanbevelen.
Evelien en Joke
Aalsmeer

Lees meer...